Rijschool Barendrecht; de beste rijschool

Besparen op de kosten van autorijlessen en toch tot een topautomobilist worden opgeleid? Daarvoor ga je naar De Rijscholen Concurrent, de beste autorijschool voor Barendrecht en omgeving. Wij zijn onderdeel van een groter opleidingsinstituut in Zuid-Holland, dat naast autorijlessen ook motorlessen aanbiedt. En uiteraard verzorgt De Rijscholen Concurrent ook theoriecursussen voor de aankomende bestuurders van deze voertuigen. Met hoeveel wielen je de weg ook op wilt, bij onze rijschool in Barendrecht weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Dankzij voordeeltarieven, ervaren rij-instructeurs, professionele begeleiding en een hoog slagingspercentage zijn wij uitgegroeid tot een van de meest succesvolle rijscholen van Zuid-Holland.

Neem nu contact op

Rijlessen in Barendrecht: uiteenlopende kortingspakketten

Het volgen van rijlessen is vaak een dure aangelegenheid. Bij De Rijscholen Concurrent hebben we er daarom voor gekozen om beginnende automobilisten tegemoet te komen met verschillende lespakketten voor gereduceerde prijzen. Je kunt kiezen uit pakketten van 15, 20 of 30 autorijlessen, waarbij het praktijkexamen van het CBR is inbegrepen. Heb je nog weinig rijervaring en wil je absoluut zeker weten dat je goed voorbereid bij de examinator in de auto stapt, dan is een totaalpakket iets voor jou. Met dit pakket betaal je bij onze rijschool in Barendrecht voor 40 lessen én de kosten van het praktijkexamen, terwijl een online theoriecursus en een tussentijdse CBR-toets eveneens zijn inbegrepen. Denk je het met minder rijlessen af te kunnen, dan kun je kiezen voor een aantrekkelijke aanbieding bestaande uit 10 lessen. Daarnaast bieden we bij De Rijscholen Concurrent ook voordelige lespakketten aan om de theorie onder de knie te krijgen.

Rijschool Barendrecht

Rijschool Barendrecht, veel gratis extra’s

Hoewel wij al de goedkoopste rijschool van Barendrecht tot en met Den Haag zijn, kun je bij ons rekenen op verschillende extraatjes die je helemaal niets kosten. Staat je drukke agenda het bijvoorbeeld niet toe om overdag of op maandag tot en met vrijdag te lessen? Dan is dat geen enkel probleem. Bij De Rijscholen Concurrent is het namelijk mogelijk om je autorijlessen in Barendrecht in de avonduren of in het weekend te plannen. Je hoeft daar geen extra toeslagen voor te betalen. Wanneer je je rijbewijs zo snel mogelijk wilt behalen, kun je bij ons een spoedcursus aanvragen. Ook hiervoor brengen we geen bijkomende kosten in rekening. Overigens streven wij er altijd naar om het aantal lessen zo beperkt mogelijk te houden. Als je van tevoren wilt weten hoeveel autorijlessen nodig zijn, kun je eerst een proefles aanvragen. In overleg met je instructeur wordt dan een lespakket op maat geselecteerd.

Online of telefonisch aanmelden

Je mag in Nederland beginnen met praktijklessen als je zestien en een half bent, terwijl je voor het praktijkexamen minimaal zeventien moet zijn. Vanaf je zestiende mag je al theorielessen volgen en na het behalen van je rijbewijs bouw je rijervaring op met een begeleider middels het 2toDrive-principe. Wil je je aanmelden voor autorijlessen bij onze rijschool in Barendrecht, dan kan dat hier op de website van De Rijscholen Concurrent. Je vindt hier ook ons telefoonnummer.

Vraag een vrijblijvend proefles aan