Rijschool Schiedam: Beste betaalbare rijschool

Wanneer je 16,5 jaar bent, dan mag je al autorijlessen gaan nemen. Maar rijlessen kunnen zo duur zijn! Daar gaat al je zuurverdiende geld… Of toch niet? Bij De Rijscholen Concurrent – dé rijschool voor Schiedam en omstreken – betaal je voor een proefles van 100 minuten € 30 en de eerste 10 rijlessen van 50 minuten is € 20. Kijk, daar houden we van. En de sfeer is ook nog eens heel goed. Zo worden rijlessen in Schiedam één groot feest.

Neem nu contact op

Rijles in Schiedam bij een vaste rij-instructeur

Wanneer je voor de eerste keer achter het stuur kruipt, kan dat best wel spannend zijn. Gelukkig zijn de rij-instructeurs van de autorijschool in Schiedam altijd kalm en helpen ze je stap voor stap kennis te maken met de auto en de verkeersregels. Bovendien komt je rijinstructeur zelf uit je eigen regio. Hij of zij kent dus perfect de omgeving waar je gaat autorijden in Schiedam. Bovendien zal je vanaf de eerste (proef)les dezelfde rij-instructeur hebben van de rijschool in Schiedam. Zo bouw je samen een vertrouwensband op en zal je merken dat het autorijden bijna vanzelf gaat.

Rijschool Schiedam

Persoonlijke aandacht

De een rijdt makkelijker weg dan de ander. Misschien heb jij wel wat meer lessen nodig dan een vriend of vriendin om het autorijden helemaal onder de knie te krijgen. Dankzij de persoonlijke aandacht bij De Rijscholen Concurrent zal je alle tijd en ruimte krijgen om in je eigen tempo een goede bestuurder te worden. Moeite met een bochtje achteruit, of wil het fileparkeren niet helemaal lukken? Geen probleem! Dan gaan we dat bij de rijschool in Schiedam gewoon extra oefenen tijdens de rijlessen in Schiedam. Net zolang totdat je het helemaal beheerst.

Theoriecursus rijschool Schiedam

Naast goede rijlessen bij de rijschool in Schiedam is het natuurlijk ook belangrijk dat je de theorie helemaal beheerst. De Rijscholen Concurrent biedt je verschillende mogelijkheden om de theorie te leren. Zo zijn er theorieboeken, een online cursus, maar ook een theorietraining op de hoofdkantoor in Rotterdam. Op het hoofdkantoor van De Rijscholen Concurrent leer je tijdens een eendaagse cursus alles over de verkeersregels en meer. Zo stap je nog zelfverzekerder achter het stuur.

Neem ook een vrijblijvend proefrijles

Wil je ook ervaren hoe leuk autorijden in Schiedam is bij De Rijscholen Concurrent? Schrijf je dan nu in voor een proefles bij deze rijschool in Schiedam. Dit kan via het formulier hier op de website, maar je kunt natuurlijk ook bellen naar De Rijscholen Concurrent voor meer informatie en het bespreken van een proefles. Net wat jij het prettigste vindt. Voor je het weet ben je met veel plezier aan het leren hoe je moet autorijden en ben je op weg naar je rijbewijs.

Vraag een vrijblijvend proefles aan