Ervaar waarom Rijschool Rotterdam jouw beste keus is!

Meld je vrijblijvend aan voor een proefles auto € 35,- / 100 min.

Rijschool Rotterdam: De Rijscholen Concurrent

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij De Rijscholen Concurrent, dé rijschool van Rotterdam. Hier ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige rijlessen – verzorgd door uiterst professionele rijinstructeurs – tegen lage tarieven. Natuurlijk mag je rijden in één van onze nieuwe, goed onderhouden lesauto’s.

Zelfstandig leren rijden bij de beste rijschool in Rotterdam

Gaan en staan waar je wilt, dat is een fijne gedachte. Met een rijbewijs op zak is het nog gemakkelijker om je – zonder hulp van anderen – van A naar B te bewegen. Je doet er goed aan om dit euforische gevoel even te parkeren op het moment dat je een geschikte autorijschool uitzoekt. Het volgen van rijlessen is namelijk een kostbare zaak. Reden temeer om kritisch naar het aanbod te kijken. Van een rijschool mag je in elk geval kwaliteit, service en professionaliteit verwachten. Én lage lesprijzen! Als je denkt dat dergelijke rijscholen niet bestaan, dan heb je het mis. De Rijscholen Concurrent voldoet aan alle criteria. Wij staan bekend als de beste rijschool van Rotterdam en omstreken.

Bekwame en uiterst ervaren rijinstructeurs bij rijschool Rotterdam

Het is een feit dat het druk is op de Nederlandse wegen. Onze rijinstructeurs hebben er dagelijks mee te maken. Het is heel belangrijk dat jij een goede opleiding kunt volgen. Dat begint met de kwalificaties van de instructeurs. Alle bij onze autorijschool in Rotterdam aangesloten rijinstructeurs zijn in bezit van de noodzakelijke papieren zoals vastgelegd in de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen (WRM). Om bij te blijven bieden wij van De Rijscholen Concurrent onze instructeurs bovendien regelmatig een bij- en nascholingscursus aan. Minstens zo belangrijk is dat zij hun kennis op een geduldige manier weten over te brengen. Ook dat is het geval! Als je rijlessen in Rotterdam en omstreken volgt bij onze rijschool, dan leer je autorijden van de beste instructeurs.

Voordelen rijschool Rotterdam

Voor alle duidelijkheid hebben we de voordelen van autorijles in Rotterdam bij onze rijschool op een rijtje gezet:

  • kwalitatief hoogwaardige autorijlessen
  • lage kosten per rijles
  • goede lesauto’s
  • bekwame, vaste rijinstructeurs (WRM-gecertificeerd)
  • theoriecursus
  • geen toeslag voor spoedcursus
  • geen toeslag voor rijles in de avonden en in het weekend

Het zal je niet verbazen dat in de omgeving van Rotterdam De Rijscholen Concurrent wordt gerekend tot de rijscholen met een goede naamsbekendheid. Én dat tegen een uiterst scherpe prijs! Onze autorijschool is de goedkoopste rijschool van Rotterdam.

Proefrijles rijschool Rotterdam

Natuurlijk wil jij ook je rijbewijs halen bij De Rijscholen Concurrent. Goed om te weten is dat je een proefles kunt volgen. Geheel vrijblijvend! Dan kun je zelf ervaren hoe wij werken. Als je wilt overgaan tot het afnemen van een lespakket, dan plannen we snel een volgende rijles in. Moet jij je theorie nog halen? Wij verzorgen ook theorielessen. Hiervoor kun je terecht in het speciale theorielokaal op de vestiging van onze rijschool in Rotterdam. Zullen we snel jouw eerste rijles inplannen?

ACTIES

Autorijles

Proefles € 35,- / 100 min.

1e t/m 10e les € 25,- / 50 min.

ACTIES

Motorrijles

Proefles € 50,- / 100 min.

1e t/m 10e les € 36,- / 60 min.

Meer info rijlessen. Check ook deze pagina's:

Waar wacht je op? Vraag nu een proefles aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.