Motorrijles

Motorrijles is een beleving van ultieme vrijheid! Veel mensen -jong en oud- kiezen ervoor om motorrijles te volgen. Voor de één is de reden om met gemak de file te vermijden. En voor de ander is het weer een droom dat nog op de bucket list stond. Hoe dan ook is motorrijles een echte uitdaging. Een gevoel dat niet te omschrijven is met woorden. Motorrijles moet je ervaren zodat je de adrenaline kan voelen en de positieve kick kan ervaren.

Motorrijles Rotterdam vanaf € 35,-/ 60 minuten

  • Motorrijles categorie A (zwaar motor).
  • Duo motorrijles mogelijk.
  • Vaste instructeur.
  • Recente modellen lesmotoren.
  • Motor theoriecursus online.
  • Motorkleding gratis ter leen.
Ja, ik wil een proefles!

“MOTORRIJLES ACTIES: Proefles € 50,-/100 min. en rijles vanaf € 35,-/ 60 min.”

Zie meer rijles acties

motor rijles Rotterdam derijscholenconcurrent

Motorrijles Rotterdam

Je spreekt af met de rijinstructeur in Rotterdam Zuid. De motorrijles Rotterdam start bij de garageboxen waar de motoren staan. Bij je motorrijles Rotterdam staat veiligheid voorop. Tijdens de motorrijles heb je daarom oogbeschermers en een helm op, het liefst motorkleding aan, schoenen die de enkels bedekken, handschoenen die de handen en polsen bedekken. Een veiligheidsvestje aan. En oortjes in voor de communicatie met de instructeur. Heb je dit allemaal niet in je kledingkast hangen, dan mag je de gehele motoruitrusting (behalve de schoenen) gratis ter leen gebruiken bij Rijschool Concurrent.

Je motorrijles start op de parkeer oefenterrein waar je in totaal 12 lesonderdelen voor de voertuigbeheersing moet leren. Denk hierbij aan het leren van parkeren, slalommen, bochten etc. Gemiddeld heb je voor het AVB 8-10 motorrijlessen nodig. Ken je alle 12 oefeningen dan wordt dit afgesloten met een AVB examen. Slaag je voor de voertuigbeheersing dan is het resultaat hiervan 1 jaar geldig. Zodra je het AVB hebt behaald vervolg je de motorrijopleiding met het AVD.

Nu draait het tijdens je motorrijles Rotterdam om de verkeersdeelname, het rijden in het verkeer. Dit is het tweede praktijkexamen dat je moet afnemen om het rijbewijs motor te behalen. Naast de twee CBR praktijkexamens motor moet je ook een CBR theorie examen motor afnemen. Zelfs als je een autorijbewijs hebt moet je het theorie motor doen. Het theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig.

Ja, ik wil een motor Rotterdam

Lestijd motorrijles

De lestijd motorrijles duurt 60 minuten. Ze worden vaker in blokuren van 120 minuten gegeven. Dit heeft voor je motorrijles Rotterdam positieve invloed. Als je de motorrijles in blokuren volgt, heb je langer de tijd om de lesonderdelen goed te leren. Hierdoor heb je de mogelijkheid om binnen de lestijd motorrijles de lesonderdeel goed aan te leren, te herhalen en te oefenen zodat de handeling sneller een routine wordt. En dat wilt het CBR graag zien tijdens je motor examen.

Proefles motorrijles

Je kan je motorrijles natuurlijk starten met een proefles motorrijles. Deze 100 minuten durende proef motorrijles geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met je vaste rijinstructeur. De instructeur zal tevens een schatting doen van de minimum aantal motorrijlessen dat je nodig hebt. En je adviseren wat het voordeligst motorrijles pakket voor jou is. Ervaar zelf waarom iedereen kiest voor motorrijles Rotterdam bij De Rijscholen Concurrent. Boek vandaag nog een vrijblijvend proefles motorrijles.

Schrijf je in voor een proefles motorrijles

motorrijles