Zelfreflectieformulier

Zelfreflectieformulier is een onderdeel van je tussentijdse toets en praktijkexamen auto rijopleiding. Het geeft het CBR inzage over hoe jij als toekomstige weggebruiker denkt over jouw eigen rijvaardigheid. Aan het eind van jouw toets of examen zal de examinator het zelfreflectieformulier doornemen. Dit heeft overigens geen enkel invloed op het rijbewijs halen.

zelfreflectieformulier cbr examen

CBR zelfreflectieformulier

Nadat de rijschool je tussentijds toets CBR of praktijkexamen CBR heeft aangevraagd, ontvangt je per email de uitnodiging voor de toets en/of het praktijkexamen en een zelfreflectieformulier. Het zelfreflectieformulier vul je een dag voor aanvang van de toets of praktijkexamen zelfstandig in.
Op het zelfreflectieformulier geef je jezelf een score voor de lesonderdelen dat je hebt geleerd tijdens je autorijlessen.

Het formulier is een verplicht onderdeel van de toets en/of praktijkexamen. Het heeft echter geen invloed op de uitslag van je toets of praktijkexamen. Het zelfreflectieformulier wordt door de examinator ingekeken nadat het resultaat van de toets/examen met je is doorgenomen. Het enige doel van het zelfreflectieformulier is om de examinator een beeld te geven hoe jij het rijden ervaart.

pijl formulier

Meld je aan voor een proefles.

Eén van onze rijinstructeurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefles in te boeken.