Autorijles
✅ Autorijles Rotterdam en meer

✅ Autorijles ook in avond + weekend

✅ Hoge kwaliteit & lage prijzen

✅ Faalangst gespecialiseerd

✅ Autorijles ook in avond & weekend

Autorijles zodra je 16,5 bent

Autorijles mag je gaan volgen zodra je 16.5 jaar bent. Gemiddeld heeft een beginnende kandidaat ongeveer 40-45 autorijlessen van 50 minuten nodig om het rijbewijs te behalen. Natuurlijk heb je natuurtalenten er tussen zitten die met minder autorijlessen hun rijbewijs halen. Om een indicatie te krijgen hoeveel autorijlessen jij nodig hebt, is het verstandig om een proefles in te boeken. Voordeel van een proef autorijles is :

✅ Kennismaking vaste rijinstructeur

✅ Indicatie aantal autorijlessen

✅ Kostenplaatje

Tip: combineer Proefles + 10 lessen actie pakket + vervolg pakket autorijles. Geniet zo van optimale lessenkorting!

Autorijles en theorie

Voor het volgen van autorijles is het niet noodzakelijk om direct je theoriecertificaat op zak te hebben. Wel adviseren wij om je theorie alvast te leren bij het starten van je rijlessen. Dit geeft je namelijk alleen maar voordelen!

✅ Leren en toepassen van verkeersregels

✅ Sneller zelfstandig rijden.

✅ Bespaar op je autorijles kosten

Haal je theoriecertificaat in ieder geval voor de 20ste autorijles. Ga je voor een spoedcursus, dan is het wel een vereiste dat je het certificaat op zak hebt bij het starten van je rijopleiding. Het theoriecertificaat is overigens anderhalf jaar geldig. En is van belang op het moment dat wij je praktijkexamen gaan boeken.

 

Tip voor je autorijles

In 1 x slagen? Vergroot je kans door een tussentijdsetoets

30% meer kans op je rijbewijs halen –  Vrijgesteld op bijzondere manoeuvres

Tip voor je autorijles

In 1 x slagen? Vergroot je kans door een tussentijdsetoets

30% meer kans op je rijbewijs halen –  Vrijgesteld op bijzondere manoeuvres

Autorijles De Rijscholen Concurrent

Stappenplan autorijles

Tijdens je autorijlessen leer je heel veel. Om er voor te zorgen dat je door de scherpe bochten in de weg de horizon niet meer ziet, wordt alles natuurlijk stap voor stap uitgelegd. In het begin zal je inzicht niet verder zijn dan de lesauto zelf. Daarom begin je met het leren kennen van de lesauto: Waar alle toeters en bellen voor dienen. Ook leer je hoe je moet remmen, gas geven en vervolgens hoe je de koppeling moet bedienen. Zodra je de auto onder controle krijgt, zal je de focus meer op buiten de auto gaan leggen. Je leert hoe je moet letten op het verkeer en de regels. Een goede autorijles is, dat je alle lesonderdelen stap voor stap uitgelegd krijgt in je eigen tempo. En blijft herhalen tijdens je rijopleiding. Uiteindelijk is het de bedoeling dat het rijden een routine gaat worden. En dat je straks op het praktijkexamen zelfstandig rijdt, zonder hulp van je rijinstructeur. Je vorderingen worden overigens door de instructeur bijgehouden in je persoonlijke kaart.

ACTIES

autorijles
Proefles € 35,- / 100 min.
1e t/m 10e les € 24,- / 50 min.( 5 bloklessen)

Rijbewijs halen.

Het rijbewijs halen is dan eindelijk in zicht. Je mag op voor je praktijkexamen bij het CBR. Tijdens het praktijkexamen laat je de examinator zien wat jij allemaal hebt geleerd tijdens je autorijles. De examinator van het CBR  wilt dat je zelfstandig rijdt. Maar ook dat je veilig en verantwoord rijdt. Je mag in geen geval jezelf of iemand anders in gevaar brengen. Het CBR toets je op de geleerde lesonderdelen in een 35 minuten durende rit. Slaag je voor het rijexamen, dan mag je het rijbewijs halen in jouw gemeente. 

Weet jij trouwens wanneer je op mag voor je theorie-examen en je praktijkexamen? Wij zetten het even op een rij:

✅ 16 jaar dan mag je op voor je theorie-examen

✅ 16.5 jaar dan mag je beginnen met je autorijles

✅ 17 jaar dan mag je op voor je praktijkexamen

✅ Rijbewijs behaald op je 17e, dan mag je tot je 18e alleen autorijden onder begeleiding.

ACTIES

autorijles
Proefles € 35,- / 100 min.
1e t/m 10e les € 25,- / 50 min.( 5 bloklessen)

De Rijscholen Concurrent heeft de scherpste prijzen. Bekijk al onze pakketten en diensten. 

Meld je aan voor een proefles.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees reviews

Autorijles gehad van Jimmy. In een half jaar geslaagd. Alles duidelijk uitgelegd gekregen en voldoende geoefend. Twee keer gezakt maar dit had niets te maken met de voorafgaande lessen en begeleiding van de instructeur. Derde keer ruim geslaagd! Doordat Jimmy freelancer is leek het alsof het zijn eigen rijschool was. Prima rijschool en instructeur dus.

Review1
Guido uit Bergschenhoek

Ik vond het een fijne autorijschool en een goede rij instructeur. Ik heb alles goed geleerd en de sfeer was goed. Ik heb het in een keer gehaald. En de prijs van de autorijles was ook goed.

Review 2
Anoniem