Rijschool Amsterdam

De weg naar je rijbewijs is binnen handbereik.

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij De Rijscholen Concurrent.

Autorijles in Amsterdam, dat is nu ook mogelijk via De Rijscholen Concurrent; Rijschool Amsterdam. Al 18 jaar zijn wij een bekend gezicht in de regio Zuid Holland. Nu breiden wij uit, en komen wij met autorijles Amsterdam.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 48,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 29,00/50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Rijschool Amsterdam

Bij De Rijscholen Concurrent: Rijschool Amsterdam mag je verwachten dat je rijles krijgt van een vakkundig rijinstructeur. Onze instructeurs zijn gedreven en geven al jaren met plezier autorijles. Met hun hulp heb jij binnen no time je felbegeerde autorijbewijs op zak. Rijschool Concurrent is van oorsprong een Rotterdamse rijschool.

Wij vergroten ons werkgebied, en komen graag naar Amsterdam om jou de mogelijkheid te geven om kennis te maken met 1 van de bekendste rijscholen in onze regio. En dat natuurlijk tegen scherpe tarieven.

Autorijles Amsterdam

Een autorijles Amsterdam duurt 50 minuten. Deze lessen worden altijd in blokuren gegeven. Je rijdt ieder keer 2 lessen achter elkaar. 100 minuten autorijles Amsterdam geeft je de mogelijkheid om de lessenplan goed te doorlopen. Op deze manier volg je de rijopleiding op een efficiënte en prijsbewuste manier. Dat is dus sneller dichterbij het rijbewijs halen. Tijdens de rijles Amsterdam wordt je door de instructeur thuis opgehaald en weer afgezet. Wil je liever op school of op het werk opgehaald en/of afgezet worden? Dat kan, mits dit in de werkregio valt.

Proefles Amsterdam

Vraag een proefles Amsterdam aan om te weten hoeveel rijlessen je nodig zult hebben. En maak direct kennis met je vaste rijinstructeur. De proefles Amsterdam is tevens je eerste echte rijles. Als je nog geen rijervaring hebt, dan zal je tijdens de proefles auto beginnen met het leren sturen, gas geven, remmen etc. En als je al rijervaring hebt, dan zal de instructeur graag willen zien wat je al beheerst. In beide gevallen kan de instructeur aan het eind van de autoproefles een indicatie kunnen geven van de aantal lessen dat je minimaal nodig zult hebben voor het behalen van je autorijbewijs in Amsterdam. En een advies geven van het pakket dat het beste bij je past.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 806 beoordelingen