Automaat rijles:
Dat kan bij De Rijscholen Concurrent

  • Automaat rijbewijs Rotterdam en omgeving
  • Rijles automaat € 30,-/ 45 min.
  • Automaat rijles in blokuren van 90 min.
  • Betaling contant per les
  • Vaste ervaren instructeur
  • Engelstalig mogelijk

Proefles automaat rijles

€ 35,- 90 min.

Rijles automaat

In Rotterdam en omstreken kan je bij De Rijscholen Concurrent, naast de handgeschakelde autorijlessen, ook terecht voor rijles automaat. Je rijdt bij een ervaren rijinstructeur met jarenlang ervaring. Zij kennen alle kneepjes uit het vak. Zij zijn dé aangewezen personen als het gaat om goed rijles en kundig advies: Door hun kennis kunnen zij je snel klaarstomen voor het automaat rijbewijs.

Prijs automaat rijbewijs

Je kan je automaat rijbewijs behalen binnen jouw budget. Voor de automaat rijlessen hanteren wij een vaste prijs namelijk € 30,- voor 45 minuten. De autorijlessen in automaat worden echter wel altijd in blokuren gegeven. Je rijdt ieder keer 2 lessen aaneengesloten. Dit heeft een positief effect op je gehele rijopleiding. Denk bijvoorbeeld aan: Meer tijd om lesonderdelen te leren, oefenen en binnen een blok ook eigen te maken. Dit zorgt ervoor dat je minder kans hebt op een terugval en dat je de lesauto en lesonderdelen vlotter weet te beheersen. Bij automaat rijles hoef je ook niet te leren schakelen, dat betekend dat je minder autorijlessen nodig zult hebben om te leren autorijden. En dat je dus sneller klaar zult zijn voor het rijexamen automaat.

Spoedcursus rijbewijs automaat

Wil je snel je automaat rijbewijs behalen, dan is een spoedcursus rijbewijs automaat wat voor jou! Aan de prijs veranderd er niets. Bij een spoedcursus moet je wel veel tijd hebben om automaat rijles te kunnen volgen. En dat het liefst overdag. Ook is het van belang bij een spoedcursus rijbewijs automaat dat je je theorie al hebt behaald. Onderschat een spoedcursus niet. Het vraagt veel van je concentratie en alertheid.

Proefles automaat autorijles

De proefles automaat autorijles is eigenlijk je eerste rijles. Tijdens de proefles begin je namelijk al direct met de eerste stappen van je lessenplan. Heb je al rijervaring, dan weet de instructeur wat je al beheerst en waaraan nog gewerkt moet worden. Ook kan hij een schatting doen van de minimum aantal automaatlessen dat je nodig zult hebben voor het behalen van het rijbewijs automaat.

automaat rijles

Meld je aan voor een automaat rijles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.