Automaat rijles

Automaat rijles: Dat kan bij De Rijscholen Concurrent.

  • Automaat rijbewijs Rotterdam en omgeving
  • Rijles automaat € 33,50/ 45 min.
  • Automaat rijles in blokuren van 90 min.
  • Betaling contant per les
  • Vaste ervaren instructeur
  • Engelstalig mogelijk
Ja, ik wil een proefles automaat!

“AUTORIJLES AUTOMAAT: Proefles € 42,-/90 minuten”

Schrijf je in!

autorijles Rotterdam

Automaat rijles

In Rotterdam en omstreken kan je bij De Rijscholen Concurrent, naast de handgeschakelde autorijlessen, ook terecht voor rijles automaat. Je rijdt bij een ervaren rijinstructeur met jarenlang ervaring. Zij kennen alle kneepjes uit het vak. Zij zijn dé aangewezen personen als het gaat om goed rijles en kundig advies: Door hun kennis kunnen zij je snel klaarstomen voor het automaat rijbewijs

Prijs automaat rijbewijs

Je kan je automaat rijbewijs behalen binnen jouw budget. Voor de automaat rijlessen hanteren wij een vaste prijs namelijk € 33,50 voor 45 minuten. De autorijlessen in automaat worden echter wel altijd in blokuren gegeven. Je rijdt ieder keer 2 lessen aaneengesloten. Dit heeft een positief effect op je gehele rijopleiding. Denk bijvoorbeeld aan: Meer tijd om lesonderdelen te leren, oefenen en binnen een blok ook eigen te maken. Dit zorgt ervoor dat je minder kans hebt op een terugval en dat je de lesauto en lesonderdelen vlotter weet te beheersen.

Bij automaat rijles hoef je niet te leren schakelen, dat betekend dat je minder autorijlessen nodig zult hebben om te leren autorijden. En dat je dus sneller klaar kan zijn voor het rijexamen automaat.

automaat rijles
pijl formulier

Meld je aan voor een proefles.

Eén van onze rijinstructeurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefles in te boeken.