Rijschool Capelle aan den IJssel

De weg naar je rijbewijs Capelle aan den IJssel is binnen handbereik.

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij De Rijscholen Concurrent, rijschool Capelle aan den IJssel.

Bij rijschool Capelle aan den IJssel ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige rijlessen – verzorgd door uiterst professionele rijinstructeurs – tegen lage tarieven. Natuurlijk mag je ook rijden bij één van onze faalangst gespecialiseerde rijinstructeurs.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 48,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 29,00/50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Rijschool Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel wordt er al meer dan 18 jaar rijles gegeven door De Rijscholen Concurrent: Ook wel bekend als Rijschool Capelle aan den IJssel! Je krijgt bij ons autorijles of motorrijles van zeer ervaren rijinstructeurs. Zij moeten regelmatig verplichte trainingen volgen, waarvoor ze moeten slagen om bij ons rijles te geven. Zij zorgen ervoor dat je rijles krijgt volgens de laatste richtlijnen van het CBR en de wetgeving. De instructeurs van Rijschool Capelle aan den IJssel zijn de beste coaches voor het behalen van je rijbewijs!

De beste Rijschool Capelle aan den IJssel

Zoek je een goede rijschool met de beste kwaliteit tegen de laagste prijs? Kies dan voor Rijschool Capelle aan den IJssel: De Rijscholen Concurrent. Wij worden gezien als de beste Rijschool Capelle aan den IJssel. Je autorijlessen kosten namelijk maar negenentwintig euro per 50 minuten. Motorrijles volg je vanaf zesendertig euro per 60 minuten. Naast deze aantrekkelijke acties kan je bij ons ook terecht voor rijles pakketten tegen een vaste laag tarief. Rijlessen volgen hoeven dus niet duur te zijn! Wil je in Capelle aan den IJssel opgehaald worden en ook weer afgezet worden?

Dat kan! Ook kan je er voor kiezen om op een ander punt opgehaald en afgezet te worden. Jij bepaald zelf hoe snel je je rijbewijs wilt behalen en hoeveel autorijlessen je per week wilt rijden. Kies je voor een rijopleiding op tempo dan heb je het liefst meerdere blokuren rijles per week. Doe je het liever wat rustiger aan, dan rij je één tot twee blokuren per week.

Theorie en praktijk rijlessen in Capelle aan den IJssel

Voorbereiden op je theorie examen kan heel simpel bij Rijschool Capelle aan den IJssel. Ben jij iemand die graag via internet leert of nog ouderwets in de boeken duikt? Voor ieder kandidaat is er een geschikte leermethode. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Je theorie leer je ook deels in de praktijk, tijdens je autorijlessen zal de instructeur de theorie met je doorlopen en je vaker vragen naar de betekenis van een verkeersbord en of verkeersteken.

Heb je meer moeite met het leren van je theorie, dan is het raadzaam om je theoriecertificaat alvast te behalen voordat je grote sprongen maakt met je rijlessen. Je hebt een geldige theoriecertificaat nodig voor het rijbewijs halen.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 806 beoordelingen