Scooterrijbewijs Rotterdam

Je scooterrijbewijs Rotterdam, oftewel bromfietsrijbewijs, behalen mag zodra je 16 jaar bent. Om te kunnen starten met je scooterrijlessen moet je wel eerst in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. De Rijscholen Concurrent kan je hierin begeleiden van begin tot eind.

  • Scooterrijles vanaf € 25,-/60 minuten.
  • Scooterrijbewijs Rotterdam in 1 dag mogelijk.
  • Scooterrijlessen van ervaren instructeur.
  • Snel en makkelijk online leren voor je theorie.
Ja ik wil een scooter proefles!
scooterrijbewijs rotterdam

Scooterrijbewijs start met theorie

Om je scooterrijbewijs Rotterdam te behalen dien je in het bezit te zijn van een theoriecertificaat. Je moet je theorie al behaald hebben voordat je de scooterrijlessen Rotterdam mag volgen. Het theorie examen mag je al doen wanneer je 15,5 jaar bent.

Rijschool Concurrent biedt je de mogelijkheid om de theorie te leren via een online platform. Via onze online theoriecursus heb je 2 maanden toegang tot het systeem voor het leren van de complete theorie leerstof en oefenen van theorie examens.

Zodra je goed hebt geleerd voor je theorie kan je het theorie examen aanvragen via de website van het CBR. Je theorie heeft een geldigheid van anderhalf jaar. Wanneer je het theoriecertificaat hebt behaald en als je (inmiddels) 16 jaar bent, mag je starten met je bromfietsrijlessen Rotterdam.

Overigens mag je bij ons veiligheidskleding en een helm gratis ter leen gebruiken.