Opfrislessen auto

Opfrislessen: Je bent al in het bezit van een autorijbewijs. Echter, heb je door persoonlijke omstandigheden niet vaak auto gereden. En nu is het moment daar; je wilt of moet toch achter het stuur kruipen. Je vindt het alleen niet verstandig om dat direct te doen zonder hulp. Als dit ook voor jou geldt, dan is het aan te raden om opfrislessen te volgen. Op deze manier raak je weer vertrouwd in het verkeer. En kun je extra oefenen op de punten die wat moeizamer gaan. Natuurlijk met een ervaren rijinstructeur naast je. Je kunt bij ons opfrislessen voor de schakelauto volgen, maar ook automaat opfrislessen zijn mogelijk.

Ja, ik wil opfrislessen!
opfrislessen

Waarom kiezen voor opfrislessen?

Het komt vaak voor dat kandidaten na het behalen van hun rijbewijs niet veel -of soms zelfs helemaal niet- zelfstandig hebben gereden. Het was gewoonweg niet nodig om zelf te rijden. Of er is een vorm van angst opgebouwd omdat je iets hebt meegemaakt, of juist door het weinig rijden.

Ieder persoon heeft zo zijn eigen reden om te kiezen voor opfrislessen. Het is een verantwoord en een veelvoorkomend gebeuren om voor (automaat) opfrislessen te kiezen.