Opfrislessen auto

Opfrislessen: Je bent al in het bezit van een autorijbewijs. Echter, heb je door persoonlijke omstandigheden niet vaak auto gereden. En nu is het moment daar; je wilt of moet toch achter het stuur kruipen. Je vindt het alleen niet verstandig om dat direct te doen zonder hulp. Als dit ook voor jou geldt, dan is het aan te raden om opfrislessen te volgen. Op deze manier raak je weer vertrouwd in het verkeer. En kun je extra oefenen op de punten die wat moeizamer gaan. Natuurlijk met een ervaren rijinstructeur naast je. Je kunt bij ons opfrislessen voor de schakelauto volgen, maar ook automaat opfrislessen zijn mogelijk.

Ja, ik wil opfrislessen!
opfrislessen

Waarom kiezen voor opfrislessen?

Het komt vaak voor dat kandidaten na het behalen van hun rijbewijs niet veel -of soms zelfs helemaal niet- zelfstandig hebben gereden. Het was gewoonweg niet nodig om zelf te rijden. Of er is een vorm van angst opgebouwd omdat je iets hebt meegemaakt, of juist door het weinig rijden.

Ieder persoon heeft zo zijn eigen reden om te kiezen voor opfrislessen. Het is een verantwoord en een veelvoorkomend gebeuren om voor (automaat) opfrislessen te kiezen.

Kies voor opfrislessen bij een rijschool met ervaring

Kies je voor De Rijscholen Concurrent, dan kies je voor ervaring. De (automaat) opfrislessen duren 100 minuten en worden gegeven door een ervaren Rijks gecertificeerde rijinstructeur. Samen met je rijinstructeur bespreek je waarom je hebt gekozen voor (automaat) opfrislessen.

Op deze manier krijgt de instructeur inzicht in jouw persoonlijke situatie en weet de instructeur hoe hij jou het beste van dienst kan zijn. Heb je zelf niet echt een idee, dat is niet erg. De instructeur neemt altijd de gehele rit met je door. Gaan sommige onderdelen tijdens de rit niet zo goed. Denk bijv. aan in- en uitvoegen op de snelweg, of fileparkeren etc., dan kun je dit vaker oefenen tijdens de rit totdat het beter gaat.

In praktijk merken we dat de meeste kandidaten na 1 tot 2 blokuren weer vertrouwd achter het stuur zitten. Ze hadden alleen dat ene duwtje in de rug nodig om hun zelfvertrouwen in het verkeer weer terug te winnen. Na het volgen van de (automaat) opfrislessen, zul jij weer veilig kunnen autorijden!

rijschool rotterdam
pijl formulier

Meld je aan voor een proefles.

Eén van onze rijinstructeurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefles in te boeken.