Wat zijn opfrislessen

Opfrislessen zijn autorijlessen speciaal voor kandidaten die in het bezit zijn van een autorijbewijs. Het komt vaak voor dat kandidaten na het behalen van hun rijbewijs alsnog een paar rijlessen willen volgen. Bijvoorbeeld om bepaalde angsten te overwinnen of om extra te oefenen op een bepaalde onderdeel dat ze moeilijk vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan in- en uitvoegen op de snelweg of file parkeren. Het is een verantwoord en een veelvoorkomend gebeuren om voor opfrislessen te kiezen.

Kies voor ervaring

Kies je voor De Rijscholen Concurrent, dan kies je voor ervaring. De opfrislessen duren 100 minuten en worden gegeven door een vaste én ervaren rijinstructeur. Samen met je rijinstructeur bespreek je waarom je hebt gekozen voor opfrislessen. Op deze manier krijgt de instructeur inzicht in jouw persoonlijke situatie en weet de instructeur hoe hij jou het beste van dienst kan zijn. Na het volgen van de opfrislessen, zal jij weer vol zelfvertrouwen autorijden!

Meld je nu aan voor opfrislessen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

opfrislessen

Altijd prima les gehad. Geen 1 klacht of slechte opmerking over deze instructeur. Kortom wil je snel je rijbewijs en ook nog uitstekend les krijgen? Zorg dan dat je les krijgt bij adjay wagennr 15!!!!!

Review 2
Jeffrey

Alles van inschrijven tot afrijden ging erg vlot en zonder problemen aan zowel de administratieve kant van de rijschool als in de lesauto zelf! Mijn instructeur was deskundig en bleef motiveren om beter en beter te rijden, en was daarnaast gewoon een geweldige kerel waardoor het altijd leuk bleef. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden, en natuurlijk het prijskaartje valt heel erg mee!

Review
Anoniem, Rotterdam