Spoedcursus: Je rijbewijs binnen 15 of 20 dagen.

Spoedcursus

Een spoedcursus begint altijd met een proefles. De instructeur zal in de proefles je rijvaardigheid, inzicht en aanleg toetsen.  Zo weet je aan het einde van de proefles hoeveel rijlessen je nodig zult hebben, en welk pakket het beste bij je past. Na de proefles wordt je praktijkexamen en eventueel tussentijdsetoets ingeboekt door de rijschool. En maak je met de instructeur een planning voor de autorijlessen.Voor een spoedopleiding moet je voldoen aan een aantal voorwaarden: Je bent in het bezit van een geldig theoriecertificaat, je kunt rijden tussen 9.00-17.00 uur en je kunt tussen 4-7 uur per dag autorijlessen nemen.

  • Spoedcursus rijbewijs behalen in je eigen spoedtempo
  • Ook bij een spoedcursus heb je een vaste rijinstructeur
  • Je betaald niets extra’s voor een spoedcursus

“Een spoedcursus vergt veel concentratie. Het is daarom verstandig om een spoedcursus te plannen in een periode wanneer je zelf meer rust en tijd hebt”.

Vraag een vrijblijvend proefles aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem ook eens een kijkje op:


Na 4 keer eerder gezakt te zijn had ik de moed bijna opgegeven. Via een vriendin kwam ik toen bij Amresh terecht en ben ik in 1x geslaagd. Hij is een super goede instructeur. Hij ziet wat je fout doet en daarmee ga je werken totdat je het wel kan. Daarnaast is er een goede sfeer in de auto, wat ik zelf ook belangrijk vind.

Review
Anoniem