Rijschool Vlaardingen

De weg naar je rijbewijs Vlaardingen is binnen handbereik.

Je overweegt om je rijbewijs te behalen! Meld je vandaag nog aan bij rijschool Vlaardingen, De Rijscholen Concurrent.

Bij rijschool Vlaardingen ben je verzekerd van goede service en hoogstaand autorijlessen  – verzorgd door een vaste rijinstructeurs – tegen scherpe lesprijzen. Natuurlijk mag je rijden bij een faalangst gespecialiseerde rijinstructeur als je dat wenst.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 48,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 29,00/50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Rijschool Vlaardingen; beste ervaren rijschool

Hoewel rijlessen over het algemeen een vrij kostbare aangelegenheid zijn, hoeft het niet overal even duur te zijn. Vergelijk je namelijk de prijzen van de diverse autorijscholen, dan kom je er al gauw achter dat de verschillen groot zijn. In Zuid-Holland steekt De Rijscholen Concurrent bijvoorbeeld met kop en schouders boven de rest uit. Wij zijn actief in een groot deel van de provincie en hebben rijscholen van Vlaardingen tot en met Den Haag.

Dankzij een ijzersterke prijsstelling kunnen wij ons met recht De Rijscholen Concurrent noemen. Daarbij verliezen we de kwaliteit natuurlijk niet uit het oog. De Rijscholen Concurrent is de beste ervaren rijschool in Vlaardingen en omstreken.

Autorijles vanaf 16,5 jaar bij rijschool Vlaardingen

Sinds november 2011 is de leeftijd waarop je in Nederland met rijlessen mag beginnen verlaagd van achttien jaar naar zestien en een half. Daarbij werd het ook meteen mogelijk gemaakt om middels het 2toDrive-systeem onder begeleiding van een volwassen coach te kunnen rijden. De reden hiervoor was vooral het terugdringen van het aantal ongelukken met jonge autobestuurders. Met name in Duitsland is deze aanpak succesvol gebleken.

Duitse jongeren die vroeger beginnen met het behalen van hun rijbewijs en de mogelijkheid krijgen om buiten hun rijlessen om met een coach aan het verkeer deel te nemen zijn minder bij ongevallen betrokken en begaan minder verkeersovertredingen. Je kunt je bij onze rijschool in Vlaardingen al op je zestiende verjaardag aanmelden voor de theoriecursus en ook vanaf die leeftijd ervaring opdoen via 2toDrive. Een half jaar later volgt de eerste autorijles en vanaf zeventien jaar mag je het praktijkexamen afleggen.

Voordelige pakketten, vaste rijinstructeur en lesauto

De Rijscholen Concurrent biedt meerdere gunstig geprijsde pakketten aan voor autorijles in Vlaardingen. Zo bestaan er voor nieuwe cursisten aantrekkelijke kortingen op de eerste 10 rijlessen. Wil je voordat we het CBR-examen aanvragen liever meer lessen volgen, dan kan dat ook met voordeel. Onze rijschool in Vlaardingen heeft aanbiedingen die 14, 24 of 30 lessen omvatten, waarbij het praktijkexamen is inbegrepen. Tevens is er een uitgebreid totaalpakket met een kortingsprijs. Dit pakket geeft recht op 40 rijlessen, een online theoriecursus, een tussentijdse CBR-toets en het CBR praktijkexamen.

Om de kwaliteit te waarborgen en de persoonlijke betrokkenheid te vergroten, heb je bij De Rijscholen Concurrent altijd dezelfde rijinstructeur. Dit maakt het eenvoudiger om rijlessen op maat te geven, waarbij de aspecten van het autorijden kunnen worden geoefend die om verbetering vragen. Om een consequente en zelfbewuste rijstijl te ontwikkelen krijg je ook steeds les in dezelfde auto.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 806 beoordelingen