Rijschool Nieuwerkerk aan den IJssel

De weg naar je rijbewijs is binnen handbereik.

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij rijschool Nieuwerkerk aan den IJssel, De Rijscholen Concurrent.

Bij rijschool Nieuwerkerk aan den IJssel ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige rijlessen – verzorgd door uiterst professionele rijinstructeurs – tegen lage tarieven. Natuurlijk mag je rijden in één van onze nieuwe, goed onderhouden lesauto’s.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 35,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 26,-/ 50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Rijschool Nieuwerkerk aan den IJssel al meer dan 18 jaar de beste concurrent!

Nieuwerkerk aan den IJssel is voor de rijscholen een buitenwijk. Het nadeel is, dat sommige rijscholen al gauw veel geld vragen voor een autorijles. Bij Rijschool Nieuwerkerk aan den IJssel, een Rotterdams rijschool, heb je hierbij een groot voordeel! Je betaald namelijk de Rotterdamse lesprijs. En dit scheelt in je portemonnee!

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 605 beoordelingen
Rijschool Rotterdam De Rijscholen Concurrent

Goede begeleiding bij rijschool Nieuwerkerk aan den IJsel

Je krijgt rijles van een ervaren rij-instructeur en lest altijd in een goed onderhouden lesauto. Al ruim 18 jaar is Rijschool Nieuwerkerk aan den IJssel de concurrerende rijschool in jouw regio. Wij bieden kwalitatieve rijopleidingen. Je kan bij ons ook terecht als je faalangst hebt, of liever rijles ontvangt van een vrouwelijke instructeur. Wil je liever van school of van het werk opgehaald en/ of afgezet worden? Ook dat kan!