Rijschool Den Haag

Rijschool Den-Haag: De weg naar je rijbewijs is binnen handbereik.

Het moment is eindelijk daar: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij Rijschool Den-Haag, De Rijscholen Concurrent.

Bij Rijschool Den-Haag ben je verzekerd van kwalitatieve autorijlessen – verzorgd door professionele rijinstructeurs – tegen de scherpste lestarieven. Natuurlijk mag je rijden in één van onze nieuwe, goed onderhouden lesauto’s.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 42,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 29,00/50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Rijschool Den Haag: De Rijscholen Concurrent!

Ben je op zoek naar een Rijschool Den Haag die hoge kwaliteit combineert met gunstige tarieven? Dan is De Rijscholen Concurrent de beste keuze. Wij zijn een gerenommeerde rijschool die het mogelijk maakt om je rijbewijs voor misschien wel het voordeligste tarief van Zuid-Holland te behalen. Rijschool Den Haag heeft bovendien geregeld aanbiedingen met totaalpakketten en specifieke op de cursist gerichte lespakketten.

Verder bieden wij theoriecursussen, trainingen en tussentijdse toetsen aan. Behalve voor autorijlessen in Den Haag en Rijswijk en omstreken kun je bij ons ook terecht voor je motorrijbewijs.

Rijlessen Den Haag met de aller scherpste tarieven

Als je rijlessen wilt nemen, dan verwacht je natuurlijk professionaliteit, kwaliteit, een betrokken instructeur en goede persoonlijke begeleiding. De Rijscholen Concurrent biedt dit en nog veel meer. Een van de grootste voordelen voor aankomende automobilisten is echter het aantrekkelijke prijsniveau dat onze rijschool in Den Haag hanteert. Voor de eerste tien rijlessen betaal je bij ons namelijk slechts vierentwintig euro per keer.

Daarnaast kun je gebruikmaken van laaggeprijsde lespakketten inclusief het CBR-praktijkexamen of omvangrijkere pakketten waarbij tevens een theoriecursus en tussentijdse CBR-toets zijn inbegrepen. Voor studenten heeft De Rijscholen Concurrent speciale cursussen met nog meer voordeel. Wil je liever eerst van onze kwaliteit overtuigd worden, dan kan dat natuurlijk ook. Als voordeligste rijschool voor Den Haag en omstreken bieden wij je de mogelijkheid om een uiterst scherp geprijsde proefles van 100 minuten aan te vragen. Overigens duren onze reguliere rijlessen 50 minuten.

Rijschool Den Haag: lessen vanaf je zestiende

In Nederland mag je op je zestiende verjaardag beginnen met het volgen van theorielessen. Vanzelfsprekend kun je ook bij De Rijscholen Concurrent vanaf deze leeftijd terecht. Onze autorijschool in Den Haag biedt de mogelijkheid om de theoriecursus online te volgen, maar wij beschikken ook over een modern theorielokaal op ons hoofdkantoor in Rotterdam. De online cursus is bestemd voor het auto-, bromfiets en motorrijbewijs en bestaat uit een twee maanden durend lesprogramma. Hiervoor zijn geen theorieboeken vereist, terwijl je bovendien helemaal je eigen tempo kunt aanhouden.

De theorielessen die wij op locatie aanbieden richten zich alleen op het autorijbewijs en vinden altijd plaats op een zaterdag. Het theoriecertificaat is na je examen anderhalf jaar geldig, wat voor de meeste mensen voldoende is om het rijexamen te kunnen aanvragen. Vanaf zestien jaar en zes maanden mag je de eerste rijlessen volgen, terwijl je voor het praktijkexamen minstens zeventien jaar moet zijn.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 776 beoordelingen