Rijbewijs behaald! Nu nog je rijbewijs aanvragen.

Praktijkexamen

Ben je geslaagd voor je praktijkexamen? Vraag dan het rijbewijs aan bij de gemeente waar je  ingeschreven staat. Daarna duurt het vijf werkdagen voor je het rijbewijs kunt ophalen. Bij een spoedaanvraag kan je de volgende werkdag je rijbewijs ophalen.

Wat heb je nodig om je rijbewijs aan te vragen?

 • een pasfoto die aan de officiële eisen voldoet
 • een geldig identiteitsbewijs
 • Het vereiste tarief

Je rijbewijs is geldig voor een periode van maximaal 10 jaar, of 5 jaar voor personen met een leeftijd 75 jaar of ouder. Op grond van medische redenen of voor personen tussen 65 en 70 jaar kan een rijbewijs ook korter dan 10 jaar geldig zijn.

 • Ik heb een hele goede ervaring met deze rijschool. Ik heb hele leerzame lesuren gehad en het was daarbij ook altijd gezellig. Mij werd na mijn proefles verteld dat ik binnen 3 maanden mijn rijbewijs zou kunnen hebben. En dit heb ik kunnen waarmaken onder begeleiding van Ronny. Ik adviseer deze rijschool ook aan alle vrienden, collega’s etc. Ik ben erg blij met mijn rijbewijs en ben erg tevreden over mijn keuze voor deze rijschool!

  Review
  Conchita de Leeuw, Rotterdam
 • Super goede rijschool! Alles binnen 3 maanden kunnen doen, altijd leuk in de auto en toch ook serieus en goed rijles gehad! Zeker aan te raden.

  Review
  Anoniem

Rijschool ervaringen