Rijles geven daar weten wij alles van.

✅ Rijles weekend & avond

✅ Goedkope rijles

✅ Ophalen waar jij wilt

 

✅ Geen wachttijd

✅ Vrouwelijke instructeur

✅ WRM gecertificeerd instructeurs

 

✅ Faalangst gespecialiseerd

✅ Gespreid betalen mogelijk

✅ Goed onderhouden lesauto’s

 

Proef rijles

€ 35,- / 100 minuten

Rijles van een deskundig rijinstructeur.

Onze rijinstructeurs hebben veel passie voor hun beroep. Jij zal dat merken aan hun vakkundigheid. Met hun hulp en jouw inzet zal ook jij binnenkort je rijbewijs halen.

Top Kwaliteit rijles

Top Kwaliteit rijles van vakkundige rijinstructeurs, dat mag je bij De Rijscholen Concurrent als standaard verwachten!  En dat ook nog eens voor een betaalbaar lesprijs. Wij hebben voor jou verschillende lespakketten samengesteld. In een lespakket ontvang je lessenkorting. En dat is natuurlijk wel fijn! Je kan kiezen uit verschillende rijles pakketten. Een lespakket bestaat uit de aantal rijlessen tegen een goedkoper tarief, en een praktijkexamen CBR. Sommige rijles pakketten hebben daarnaast ook nog een tussentijdsetoets en een online theoriecursus. Ieder pakket kan je uitbreiden met extra diensten zoals bijvoorbeeld met extra rijlessen,  theorie-examen of een tussentijdsetoets. Gezien wij het je zo makkelijk mogelijk willen maken mag je een pakket per rijles betalen of in termijnen.

Wat gebeurd er na aanmelding

Na aanmelding zal één van onze rij-instructeurs je zo snel mogelijk bellen. Hij of zij zal vervolgens de afspraak met je inboeken voor de eerste rijles. Op de afgesproken dag en tijd zal de instructeur op de afgesproken plaats aanwezig zijn. Je krijgt natuurlijk rijles van een vaste rijinstructeur. En rijles in een vaste lesauto.

Autorijles

Een autorijles duurt 50 minuten, welke altijd gegeven worden in blokuren van 100 minuten ( je lest 2 autorijlessen achter elkaar). Deze methode zorgt ervoor dat de beheersing van de rijprocedure vlot verloopt. En dat de kans op een terugval minimaal zal zijn. De vorderingen worden door de instructeur genoteerd in jouw persoonlijke instructiekaart. Wil je graag rijles in Rotterdam? Of in een andere regio waar wij werkzaam zijn? Bij Rijschool Concurrent wordt je gewoon thuis opgehaald en weer netjes thuis afgezet. Wil je graag autorijles direct na school of werk en daarna thuis afgezet? Ook dat is geen probleem bij De Rijscholen Concurrent! De rijlessen worden gegeven van maandag t/m zondag. Ja je hoort het goed! Onze instructeurs zijn flexibel genoeg om kandidaten ook op zondagen rijles te geven! De lestijden variëren van 8.00 – 22.00 uur. Na ieder rijles worden de afspraken voor de volgend week ingeboekt. Zo kan je lessen op de dagen en tijden wanneer het jou uitkomt.

rijles

Schrijf je in voor een proefles!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees reviews

 • Mijn rijinstructeur was een hele aardige man die mij goed wist te vertellen wat er bij het autorijden moet gebeuren. Hij reed in een hele nette en fijne les auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en ik had precies genoeg lessen om het voertuig 100% te beheersen. Ik zal jullie deze instructeur zeker aanbevelen. Bedankt Royke!!

  rijscholen
  Jimi koppelle, Nieuwerkerk aan den IJssel
 • De plek voor goede en goedkope rijlessen

  rijscholen
  Anoniem
 • Ik heb een goede ervaring met deze rijschool, kreeg goed les en de sfeer in de auto was altijd goed. De mensen die ik deze rijschool heb aanbevolen, zijn ook tevreden.

  rijschool rotterdam
  Cheryl
 • In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Han is een prima instructeur die altijd gezellig een praatje maakt in de auto. Goede rijschool voor een mooie prijs (tov andere rijscholen)!

  rijscholen
  Anoniem

 Kwalitatieve rijopleiding tegen een scherpe prijs. Bekijk onze lespakketten en losse lesprijzen.