Rijles

Rijles geven daar weten wij alles van. Onze rijinstructeurs hebben veel passie voor hun beroep. Jij zal dat merken aan hun vakkundigheid. Met hun hulp en jouw inzet zal ook jij binnenkort je rijbewijs halen.

  • Rijles pakket vanaf € 26,- per les.
  • Ophalen thuis, school of werk.
  • Rijles weekend & avond.
  • Vrouwelijke instructeur.
  • WRM gecertificeerd instructeurs.
  • Faalangst gespecialiseerd.
  • Gespreid betalen mogelijk.
  • Goed onderhouden lesauto’s.

 

Ja, ik wil een proef rijles
autorijles Rotterdam

Top Kwaliteit rijles

Top Kwaliteit rijles van vakkundige rijinstructeurs; dat mag je bij De Rijscholen Concurrent als standaard verwachten! En dat ook nog eens voor een betaalbaar lesprijs. Na een proef rijles kan de instructeur je een advies geven van het minimum aantal rijlessen dat je nodig zult hebben. Hij adviseert welk rijles pakket het beste bij je past. We hebben voor jou verschillende rijles pakketten samengesteld, waarbij je korting krijgt op de autorijlessen.

Rijles pakket

Een rijles pakket bestaat uit de genoemde autorijlessen  en een praktijkexamen CBR. Sommige rijles pakketten hebben daarnaast ook een tussentijdsetoets en een online theoriecursus. Ieder kandidaat; van beginner tot gevorderde, kan bij ons terecht voor een voordelig rijles pakket.

Heb je iets meer rijlessen nodig dan de lessen uit je pakket, dan plak je er losse rijlessen bij tot aan het praktijkexamen. Heb je minder rijlessen nodig, dan kun je overwegen om het pakket om te zetten naar een kleiner pakket. Tevens is ieder rijles pakket uit te breiden met aanvullende diensten zoals een tussentijdsetoets of theorieboeken. Gezien we het je zo makkelijk mogelijk willen maken mag je een rijles pakket per autorijles betalen of in termijnen.

Welk rijles pakket past bij mij

Autorijles

Een autorijles duurt 50 minuten, welke altijd gegeven worden in blokuren van 100 minuten ( je lest 2 autorijlessen achter elkaar). Deze methode zorgt ervoor dat de beheersing van de rijprocedure vlot verloopt. En dat de kans op een terugval minimaal zal zijn. De vorderingen worden door de instructeur genoteerd in jouw persoonlijke instructiekaart. Wil je graag rijles in Rotterdam? Of in een andere regio waar wij werkzaam zijn? Bij Rijschool Concurrent wordt je gewoon thuis opgehaald en weer netjes thuis afgezet. Wil je graag autorijles direct na school of werk en daarna thuis afgezet?

Ook dat is geen probleem bij De Rijscholen Concurrent! De rijlessen worden gegeven van maandag t/m zondag. Ja je hoort het goed! Onze instructeurs zijn flexibel genoeg om kandidaten ook op zondagen rijles te geven! De lestijden variëren van 8.00 – 22.00 uur. Na ieder rijles worden de afspraken voor de volgend week ingeboekt. Zo kan je lessen op de dagen en tijden wanneer het jou uitkomt.

rijles rotterdam
pijl formulier

Meld je aan voor een proefles.

Eén van onze rijinstructeurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefles in te boeken.