Rijopleiding

Een rijopleiding dat bij jou past, daar ben je natuurlijk naar op zoek. Maar welk rijopleiding past bij jou? Hoeveel lessen heb je nodig, En wat zijn de mogelijkheden. Een rijopleiding is uniek: Ieder persoon is verschillend. Zo heeft de één meer aanleg dan de ander. En heeft de één meer dagelijkse drukte, emotionele lading, stress of meer rijangst dan een ander. Al met al zijn er tal van bijkomende factoren die een rol spelen bij een simpele vraag als: “hoeveel rijlessen heb ik nodig”. We geven je theoretisch inzicht voor een gemiddelde kandidaat dat uiteindelijk in praktijk verder moet uitwijzen.

Kandidaten die nog geen tot weinig rijervaring hebben, hebben gemiddeld 40-45 lesuren van 50 minuten nodig (landelijke cijfers branche). Bij De Rijscholen Concurrent kun je als starter kiezen voor een 30 lessenpakket of een 40 lessenpakket. Uiteraard is het mogelijk om vooraf een proefles te doen. Zo kun je samen met de instructeur zien hoe het rijden verloopt en welk rijopleiding het beste bij je past. Tevens is een proefles een kennismaking met je vaste instructeur.

Ja ik wil een proefles!
autorijles Rotterdam

Rijopleiding 2toDrive

2toDrive is tegenwoordig een normaal begrip. Je kan starten met je auto rijopleiding zodra je 16,5 jaar bent. Vanaf de dag dat je 17 bent geworden mag je praktijkexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag alleen de weg op onder begeleiding met de door jou gekozen coach(es). Hiervoor dien je een begeleiderspas aan te vragen. Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen! 16,5-jarige hebben gemiddeld 45-50 lesuren nodig (landelijke cijfers Branche).

Bij De Rijscholen Concurrent kun je kiezen voor een 40 lessenpakket (student). Uiteraard is het mogelijk om vooraf een proefles te doen. Ook is he