Proefles motor

Proefles motor geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van motorrijden. Je overweegt al geruime tijd om het motorrijbewijs te behalen. Je hebt echter nog nooit motor gereden. En je weet niet zeker of het motorrijbewijs wat voor jou is. De proefles motor biedt je de mogelijkheid om dit te ervaren! Ook als je wilt weten hoeveel motorrijlessen je nodig hebt, is de proefles motor bij uitstek een goede start van je motor rijopleiding.

Tijdens de 100 minuten durende motor proefles krijg je al direct motorrijles. Je begint direct met de eerste stappen van de motorrijopleiding. En als je al rijervaring hebt kan de instructeur zien hoe ver je bent. Ook fijn te weten, de motor proefles bij De Rijscholen Concurrent is vrijblijvend!

Ja, ik wil een proefles motor!

“MOTORRIJLES ACTIES: Proefles € 50,-/100 min. en rijles vanaf € 35,-/ 60 min.”

Zie meer rijles acties

Proefles motor

Motor proefles Rotterdam

De motor proefles wordt gegeven in Rotterdam Zuid. Nadat de rijinstructeur je heeft geïnstrueerd over hoe je de helm, oortjes en veiligheidskleding aan moet doen, begint de rit. Als je nog geen ervaring op de motor hebt, zal de motor proefles starten op de parkeer oefenterrein. De motorproefles is de juiste manier om kennis te maken met je vaste instructeur. Aan het eind van de proefles motor zal de instructeur je een advies mee geven.

Je weet nu hoeveel motorrijlessen je ongeveer nodig zult hebben en de kosten hiervan. Is de motor proefles goed bevallen, dan kun je direct een nieuw afspraak maken voor de volgende motorrijlessen. Het is tevens mogelijk om direct je AVB examen in te boeken, zodat je naar dit praktijkexamen toe kan werken. Om een motor proefles te volgen, moet je in het bezit zijn van een autorijbewijs of een motorrijbewijs A1, A2. Heb je geen rijbewijs, dan moet je in het bezit zijn van een geldig theorie motor voordat je een proefles motor mag volgen.

Schrijf je in voor een proefles motor

Voordeel proefles motor Rotterdam

Proefles motor Rotterdam € 50,- / 100 min.

  • Motorrijles in Rotterdam
  • Kennismaking vaste rijinstructeur
  • Volwaardig motorrijles
  • Voordelige lespakketten
  • Motorkleding en helmen gratis ter leen.
Proefles motor
pijl formulier

Meld je aan voor een proefles.

Eén van onze rijinstructeurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefles in te boeken.