Over De Rijscholen Concurrent

De Rijscholen Concurrent is gevestigd in Rotterdam. Dé beste rijschool van Nederland! Nu hoor ik je al denken; dat zegt eenieder rijschool over zichzelf. De Rijscholen Concurrent reviews wijzen je dat het waar is! De rijschool ervaringen laten zien dat onze kandidaten super tevreden zijn over hun rijlessen en de service bij Rijschool Concurrent. En dat geeft ons ieder dag opnieuw extra motivatie en uitdaging om onze diensten te blijven verbeteren.

Al ruim 18 jaar zijn we een begrip in Rotterdam. In de loop van de jaren hebben we mogen uitbreiden. Wat begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een vennootschap met een groot aantal rijinstructeurs. Ondanks dat we een  groeiend rijschool zijn, vinden we het heel belangrijk om persoonlijk en familiair te blijven. Naar ons mening zorgt dit er voor dat je de kwaliteit van diensten kan waarborgen en de service hoog kan houden. Nu vind je onze rijschool in de buurt van Rotterdam, Den-Haag, Spijkenisse, Dordrecht, Amsterdam. En alle omliggende regio’s. Je kunt bij onze rijschool terecht voor autorijlessen, motorrijlessen en bromfietsrijlessen (scooterrijbewijs).  

rijschool concurrent

Hoofdvestiging De Rijscholen Concurrent

De Rijscholen Concurrent in Rotterdam, is één van de grootste en best ervaren rijscholen in Zuid-Holland! We hebben een groot team aan vakkundige rijinstructeurs die werkzaam zijn op basis van franchise. Onze instructeurs zijn rustig, geduldig, vriendelijk, makkelijk in omgang. En zijn de beste coaches voor jouw rijlessen.

Van klantenservice tot aan rijinstructeurs; bij De Rijscholen Concurrent is iedereen zeer gedreven en gemotiveerd. Door de jarenlange ervaring weten we als geen ander wat het CBR van je verwacht. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan staat ons kantoorpersoneel voor je paraat! Ze zijn de aangewezen personen als het gaat om het inboeken van je praktijkexamen, financiële zaken en alle inhoudelijke en algemene informatie over je autorijlessen, motorrijlessen en scooterrijlessen.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Rijks gecertificeerde instructeurs
  • Vakkundig, geduldig en vriendelijk
  • Begeleiding op maat
  • Ook vrouwelijke instructeurs
  • Faalangst gespecialiseerd
  • Goed onderhouden lesauto’s

Schrijf je in voor een proefles

rijschool rotterdam

De Rijscholen Concurrent reviews

Bij Rijschool Concurrent zijn inmiddels al duizenden tevreden kandidaten geslaagd voor hun rijbewijs.

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 776 beoordelingen