Rijschool Hoogvliet

De weg naar je rijbewijs is binnen handbereik.

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij De Rijscholen Concurrent, rijschool Hoogvliet.

Bij rijschool Hoogvliet ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige autorijlessen – verzorgd door uiterst professionele rijinstructeurs – tegen goedkope tarieven. Natuurlijk mag je rijden in één van onze nieuwe, goed onderhouden lesauto’s.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 48,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 29,00/50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Rijschool Hoogvliet houdt rijlessen betaalbaar

Het behalen van je rijbewijs loopt bij de meeste autorijscholen aardig in de papieren. Niet zelden kost een enkele rijles je vijftig euro, waarbij je maar moet afwachten of je daarmee waar voor je geld krijgt. Wil je voor je rijlessen in Hoogvliet zeker zijn van kwaliteit en een lage prijs, dan volg je deze bij De Rijscholen Concurrent. Bij ons kosten de eerste tien rijlessen slechts negenentwintig euro per keer. Heb je meer lessen nodig? Dan heeft Rijschool Hoogvliet aantrekkelijk geprijsde pakketten voor je in de aanbieding. Behalve autorijlessen kun je bij onze rijschool in Hoogvliet tevens motorrijlessen volgen.

Beste rijschool in Hoogvliet en omstreken.

De Rijscholen Concurrent is actief in een groot aantal delen van Zuid-Holland. Of je nu een autorijschool in Hoogvliet, Dordrecht, Rotterdam of Den Haag zoekt, wij kunnen je 100% van dienst zijn en denken met je mee. Wil je bijvoorbeeld graag profiteren van de korting van een totaalpakket, maar weet je nog niet zeker of je 14, 24 of 30 lessen nodig hebt? De Rijscholen Concurrent adviseert dan om eerst een vrijblijvende proefles aan te vragen. Op basis van je rijkunsten en verkeersinzicht kan de rijinstructeur aangeven hoeveel lessen je nodig hebt voordat je klaar bent voor het praktijkexamen.

Rijschool Hoogvliet beschikt over professionele instructeurs die rijks gecertificeerd zijn volgens de WRM (de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen). Dankzij onze uitstekende lesprogramma’s en de persoonlijke begeleiding is De Rijscholen Concurrent een van de meest succesvolle rijopleidingsinstituten van Zuid-Holland. Het hoge percentage kandidaten dat in één keer slaagt zegt genoeg!

Ook theorie en tussentijdse toetsen bij rijschool Hoogvliet

Praktijklessen alleen zijn natuurlijk niet genoeg als je je rijbewijs wilt behalen. Om in aanmerking te komen voor het praktijkexamen van het CBR moet je ook in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Daarom kun je sinds november 2011 al vanaf je zestiende je theorie-examen afleggen. Het certificaat is vervolgens anderhalf jaar geldig, wat voor het merendeel van de cursisten bij De Rijscholen Concurrent volstaat om op te kunnen gaan voor het praktijkexamen. Om een indruk te krijgen van je kennis en rijvaardigheid kun je bij onze rijschool in Hoogvliet een tussentijdse toets aanvragen.

Zo weet je voor welke handelingen extra oefeningen of rijlessen nodig zijn. Andere extra’s die bij De Rijscholen Concurrent mogelijk zijn, zijn onder meer een faalangstexamen en een spoedcursus praktijkles. Daarnaast bieden we ondersteunende theorie-leermiddelen aan, zoals boeken, cd-roms, een online cursus of theorieles op ons hoofdkantoor in Rotterdam.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 806 beoordelingen