Proefles auto

De proefles auto is mogelijk voor de schakel en automaat rijlessen. En geeft je de mogelijkheid om het autorijden te ervaren. Ben je 16,5 jaar oud en kan je niet wachten om je rijbewijs auto te behalen, dan is de proefles auto de beste eerste keus. Tijdens de autoproefles maak je kennis met je vaste rijinstructeur. Aan het eind van de proefles auto weet je:

  • Hoeveel autorijlessen je minimaal nodig hebt.
  • Welk rijles pakket het voordeligst voor je uitpakt.
  • Wat de kosten zullen zijn.
Ja, ik wil een proefles auto!

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 42,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 29,00/50 minuten.”

Zie meer rijles acties

proefles auto

Wat doe je bij een proefles auto?

Een proefles auto is een volwaardig autorijles. Heb je nog nooit eerder auto gereden, dan start je nu met de eerste rijles van je auto rijopleiding. Dat begint natuurlijk met weten wat waar zit: Je stoel en spiegels goed instellen en rijden maar! Eerste instantie zul je leren sturen. Dat gaat vaak snel goed! Vervolgens mag je mee gas geven en remmen. Gaat dat ook al goed tijdens de proefles auto, dan mag je zelf proberen op te schakelen en terug te schakelen.

Vind je het spannend? Dat is nergens voor nodig! De rijinstructeur zit naast je. En hij kan vanuit zijn kant van de lesauto ook de pedalen voor koppeling, gas en remmen bedienen. Ook heeft hij extra spiegels, zodat hij alles goed in de gaten kan houden tijdens je autorijlessen.

Proefles auto gevorderde

Een proefles auto is ook aan te raden voor gevorderde kandidaten. Het is een goede manier om te zien hoeveel autorijlessen je nog nodig zult hebben. En welk rijles pakket het beste bij jou past. Tijdens de proefles auto zal de instructeur meten wat je al beheerst en waaraan je nog moet werken.

Aan de hand van je rijprestaties kan hij zien hoe goed de geleerde onderdelen verlopen. En op welke onderdelen er nog geoefend moet worden. Na de proefles auto zal de instructeur je een advies op maat geven. Je weet nu hoeveel autorijlessen je nog nodig hebt. En welk lessenpakket het voordeligst voor je zal zijn.

proefles auto rotterdam
pijl formulier

Meld je aan voor een proefles.

Eén van onze rijinstructeurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefles in te boeken.