Spoedcursus auto

Met een spoedcursus auto is het mogelijk om je rijbewijs binnen een korte tijd te behalen. Kies je voor een spoedcursus auto waarin je het rijbewijs behaald binnen 10 of 15 dagen? Of kies je liever voor een semi spoedcursus auto waarbij je de auto rijopleiding uitsmeert over een aantal weken ? Eenieder heeft zo zijn eigen ideeën en wensen. Bespreek het met Rijschool Concurrent. Samen kijken we naar de beste en goedkoopste spoedcursus auto dat bij jouw wensen past.

Een spoedcursus auto is erg intensief. Wat je normaal leert in een periode van enkele maanden, leer je bij een spoedcursus auto in dagen of enkele weken! Een auto spoedcursus is daardoor erg tijdrovend en vraagt veel van je concentratie. Bedenk van te voren of je deze high speed autorijlessen aan kan.

Ja, ik wil een proefles!

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 48,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 29,00/50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Spoedcursus auto

Proefles spoedcursus rijbewijs

Een spoedcursus auto begint altijd met een proefles spoedcursus rijbewijs. De instructeur zal tijdens de proefles auto je rijvaardigheid, inzicht en aanleg toetsen. Zo weet je aan het einde van de proefles hoeveel rijlessen je minimaal nodig zult hebben. En welk pakket het beste bij je past.

Na de proefles wordt je praktijkexamen CBR en eventueel tussentijdse toets CBR ingeboekt door de rijschool. En maak je met de rijinstructeur een duidelijke plan van aanpak voor je autorijlessen.

Tips spoedcursus rijbewijs

  • Spoedcursus auto voor schakel en automaat.
  • Theoriecertificaat auto behaald
  • Autorijlessen tussen 9.00-17.00 uur.
  • Meerdere uren rijles per dag.
  • Spoedcursus rijbewijs behalen in je eigen spoedtempo
  • Ook bij een auto spoedcursus heb je een vaste rijinstructeur
  • Je betaald niets extra’s voor een spoedcursus auto!
 Spoedcursus auto
pijl formulier

Meld je aan voor een proefles.

Eén van onze rijinstructeurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefles in te boeken.