Rijschool Barendrecht

De weg naar je rijbewijs is binnen handbereik.

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij Rijschool Barendrecht, De Rijscholen Concurrent.

Bij Rijschool Barendrecht ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige autorijlessen – verzorgd door vakkundige rijinstructeurs – tegen scherpste tarieven. Natuurlijk mag je rijden in één van onze nieuwe, goed onderhouden lesauto’s.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 42,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 29,00/50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Rijschool Barendrecht; de beste autorijschool

Besparen op de kosten van autorijlessen en toch tot een topautomobilist worden opgeleid? Daarvoor ga je naar de Rijschool Barendrecht: de beste autorijschool voor Barendrecht en omgeving. Wij zijn onderdeel van een groter opleidingsinstituut in Zuid-Holland, dat naast autorijlessen ook motorlessen Rotterdam aanbiedt. En uiteraard verzorgt De Rijscholen Concurrent ook theoriecursussen voor de aankomende bestuurders van deze voertuigen. Met hoeveel wielen je de weg ook op wilt, bij Rijschool Barendrecht weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

Dankzij voordeeltarieven, ervaren rij-instructeurs, professionele begeleiding en een hoog slagingspercentage zijn wij uitgegroeid tot een van de meest succesvolle rijscholen van Zuid-Holland.

Rijlessen in Barendrecht: uiteenlopende kortingspakketten

Rijles in Barendrecht is vaak een dure aangelegenheid. Bij De Rijscholen Concurrent hebben we er daarom voor gekozen om beginnende automobilisten tegemoet te komen met verschillende lespakketten voor gereduceerde prijzen. Je kunt kiezen uit pakketten van 14, 24 of 30 autorijlessen, waarbij het praktijkexamen van het CBR is inbegrepen. Heb je nog weinig rijervaring en wil je absoluut zeker weten dat je goed voorbereid bij de examinator in de auto stapt, dan is een totaalpakket iets voor jou.

Met dit pakket betaal je bij Rijschool Barendrecht voor 40 lessen én de kosten van het praktijkexamen CBR, terwijl een online theoriecursus en een tussentijdse CBR toets eveneens zijn inbegrepen. Denk je het met minder rijlessen af te kunnen, dan kun je kiezen voor een aantrekkelijke aanbieding bestaande uit 10 lessen. Daarnaast bieden we bij De Rijscholen Concurrent ook voordelige lespakketten aan om de theorie onder de knie te krijgen.

Rijschool Barendrecht, veel gratis extra’s

Hoewel wij al de goedkoopste Rijschool Barendrecht zijn, kun je bij ons rekenen op verschillende extraatjes die je helemaal niets kosten. Staat je drukke agenda het bijvoorbeeld niet toe om overdag of op maandag tot en met vrijdag te lessen? Dan is dat geen enkel probleem. Bij De Rijscholen Concurrent is het namelijk mogelijk om je autorijlessen in Barendrecht in de avonduren of in het weekend te plannen. Je hoeft daar geen extra toeslagen voor te betalen. Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen, dan kun je bij ons een spoedcursus aanvragen.

Ook hiervoor brengen we geen bijkomende kosten in rekening. Overigens streven wij er altijd naar om het aantal lessen zo beperkt mogelijk te houden. Als je van tevoren wilt weten hoeveel autorijlessen nodig zijn, kun je eerst een proefles aanvragen. In overleg met je instructeur wordt dan een lespakket op maat geselecteerd.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 776 beoordelingen