Rijprocedure

De inhoud van de rijprocedure is gebaseerd op de actuele wetgeving. Hierin wordt besproken en uitgelegd wat jij als kandidaat moet beheersen om een goede automobilist te worden. De rijprocedure is de basis en de leidraad van je rijonderricht. Het wordt gehanteerd door je rijinstructeur tijdens je autorijlessen en door de examinator van het CBR tijdens je praktijkexamen.

De rijprocedure bestaat een groot deel uit toepassingen van verkeersregels en verkeerswetgeving, verkeersborden en verkeersinzicht. Daarnaast komen ook zaken als besluitvaardigheid, sociale rijgedrag en veiligheid om de hoek kijken.

Wij zetten de hoofdstukken uiteen. En vertellen je beknopt wat je gaat leren tijdens je rijopleiding. Van het moment dat je gaat zitten achter het stuur, invoegen op de snelweg en leren van bijzondere manoeuvres etc.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 42,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 29,00/50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Wat houdt rijprocedure in?

We geven je inzicht over de basiskennis voor het behalen van je autorijbewijs. Wij bespreken de onderdelen stapsgewijs. Niet ieder situatie is op één manier op kaart te zetten. In praktijk kunnen de stappen voor deze handelingen namelijk per verkeerssituatie anders verricht worden. Wij bespreken de algemene basisuitgangspunten.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 776 beoordelingen