Op zoek naar Rijschool Bergschenhoek
Kies voor De Rijscholen Concurrent!

Op zoek naar rijschool Bergschenhoek? Dan ben je bij De Rijscholen Concurrent op het juiste adres. Rijschool Bergenschoek is al meer dan 17 jaar de keus van vele kandidaten in Bergschenhoek. Waarom? Heel simpel! Bij rijschool Concurrent kan je erop vertrouwen dat je kwaliteit krijgt tegen lage lesprijzen. Naast de vaste lesprijzen kan je bij ons ook terecht voor leuke Acties! Korting op korting, beter kan het niet.

Ervaar zelf waarom De Rijscholen Concurrent je beste keus is!

Proefles € 35,-/ 100 min.

Wist je dat een proefles een volwaardig autorijles is? Je zit al direct achter het stuur en begint met je eerste rijles

Rijschool Bergschenhoek: Kwaliteit in Rijvaardigheid.

Rijschool Bergschenhoek heeft een groot team aan rijinstructeurs. Aan ieder instructeur kan je merken dat er veel passie en plezier zit voor hun beroep. En dat komt jou natuurlijk ten goede. Krijg je rijles in Bergschenhoek van een instructeur die plezier heeft in wat hij doet, dan zal ook jij plezier beleven aan het volgen van je autorijlessen. En plezier is iets dat noodzakelijk is! Op deze manier sta je namelijk open voor je onderwijs en leer je veel beter. Natuurlijk moet het rijbewijs halen daarnaast ook betaalbaar zijn. Ook daar hebben wij aan gedacht. Je kan bij ons al rijles volgen vanaf  25,- per les! De rijlessen duren 50 minuten. Aan te raden is, om altijd te lessen in blokuren ( 100 minuten).

Rijles Bergschenhoek en praktijkexamen in Rotterdam.

Als je rijles volgt bij Rijschool Bergschenhoek dan doe je praktijkexamen in Rotterdam. De instructeur zal tijdens de autorijlessen zo veel mogelijk in de regio van het CBR in Rotterdam Noord met je gaan rijden. Op deze manier weet je de wegen om en nabij het CBR te herkennen en dat is natuurlijk een pluspunt voor op je praktijkexamen.

Schrijf je in voor een proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.