Rijschool Bergschenhoek

De weg naar je rijbewijs is binnen handbereik.

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij De Rijscholen Concurrent, rijschool Bergschenhoek.

Hier ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige rijlessen – verzorgd door uiterst professionele rijinstructeurs – tegen lage tarieven. Natuurlijk mag je rijden in één van onze nieuwe, goed onderhouden lesauto’s.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 48,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 29,00/50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Op zoek naar Rijschool Bergschenhoek

Kies voor De Rijscholen Concurrent! Op zoek naar rijschool Bergschenhoek? Dan ben je bij De Rijscholen Concurrent op het juiste adres. Rijschool Bergschenhoek is al meer dan 18 jaar de keus van vele kandidaten in Bergschenhoek. Waarom? Heel simpel! Bij rijschool Concurrent kan je erop vertrouwen dat je kwaliteit krijgt tegen lage lesprijzen. Naast de vaste lesprijzen kan je bij ons ook terecht voor leuke Acties! Korting op korting, beter kan het niet.

Rijschool Bergschenhoek: Kwaliteit in Rijvaardigheid

Rijschool Bergschenhoek heeft een groot team aan rijinstructeurs. Aan ieder instructeur kan je merken dat er veel passie en plezier zit voor hun beroep. En dat komt jou natuurlijk ten goede. Krijg je rijles in Bergschenhoek van een instructeur die plezier heeft in wat hij doet, dan zal ook jij plezier beleven aan het volgen van je autorijlessen. En plezier is iets dat noodzakelijk is!

Op deze manier sta je namelijk open voor je onderwijs en leer je veel beter. Natuurlijk moet het rijbewijs halen daarnaast ook betaalbaar zijn. Ook daar hebben wij aan gedacht. Je kan bij ons al rijles volgen vanaf 29.00 per les! De rijlessen duren 50 minuten. Aan te raden is, om altijd te lessen in blokuren ( 100 minuten).

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 806 beoordelingen