Rijschool Berkel en Rodenrijs: de beste keus voor je rijbewijs!

Je rijbewijs halen dat wilt toch iedereen. Sommige starten al direct wanneer ze zestien en een half jaar oud zijn. Maar er zijn zat mensen die het rijbewijs behalen nog even van zich af schuiven. De redenen hiervoor zijn verschillend: financieel niet mogelijk, geen tijd, geen durf of gewoonweg niet nodig. Als jij je rijbewijs nog niet hebt behaald om 1 van de eerste 3 redenen, dan hebben wij goed nieuws. Bij Rijschool Berkel en Rodenrijs hoeft dit namelijk geen obstakel meer te zijn.

 

 

ACTIE

Autorijles

Proefles € 35,- / 100 min.

1e t/m 10e les € 25,- / 50 min.

ACTIE

Motorrijles

Proefles € 50,- / 100 min.

1e t/m 10e les € 36,- / 60 min.

Specialisme Rijschool Berkel en Rodenrijs.

Je kan van ons verwachten dat wij kwaliteit bieden voor een betaalbaar prijs. Onze vakkundige en professionele rijinstructeurs geven rijles in Berkel en Rodenrijs en halen je gewoon thuis op als je dat wilt. Je krijgt autorijles in goed onderhouden lesauto’s. En wil je liever rijden in de avonduren of in het weekend? Ook dat kan bij de beste rijschool in Berkel en Rodenrijs!

Onze instructeurs hebben ieder hun eigen specialisme dat net een beetje extra’s geeft aan je autorijlessen. Op deze manier kan Rijschool Concurrent voldoen aan ieders wensen. Heb jij bijvoorbeeld faalangst of wil je liever autorijles krijgen van een vrouwelijke instructeur, dan is dat bij De Rijscholen Concurrent mogelijk. Ook ben je bij ons op het juiste adres als het gaat om een spoedcursus. En het mooiste is: Voor deze extra service betaal je niets extra’s!

Schrijf je nu in voor een proefles

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.