Aller scherpste ACTIES

Proefles € 35,- / 100 min.

10 lessen ACTIE € 25,- per les

Rijschool Den Haag: De Rijscholen Concurrent!

Ben je op zoek naar een Rijschool Den Haag die hoge kwaliteit combineert met gunstige tarieven? Dan is De Rijscholen Concurrent de beste keuze. Wij zijn een gerenommeerde rijschool die het mogelijk maakt om je rijbewijs voor misschien wel het voordeligste tarief van Zuid-Holland te behalen. Rijschool Den Haag heeft bovendien geregeld aanbiedingen met totaalpakketten en specifieke op de cursist gerichte lespakketten. Verder bieden wij theoriecursussen, trainingen en tussentijdse toetsen aan. Behalve voor autorijlessen in Den Haag en Rijswijk en omstreken kun je bij ons ook terecht voor je motorrijbewijs.

Rijlessen Den Haag met de aller scherpste tarieven

Als je rijlessen wilt nemen, dan verwacht je natuurlijk professionaliteit, kwaliteit, een betrokken instructeur en goede persoonlijke begeleiding. De Rijscholen Concurrent biedt dit en nog veel meer. Een van de grootste voordelen voor aankomende automobilisten is echter het aantrekkelijke prijsniveau dat onze rijschool in Den Haag hanteert. Voor de eerste tien rijlessen betaal je bij ons namelijk slechts vierentwintig euro per keer. Daarnaast kun je gebruikmaken van laaggeprijsde lespakketten inclusief het CBR-praktijkexamen of omvangrijkere pakketten waarbij tevens een theoriecursus en tussentijdse CBR-toets zijn inbegrepen. Voor studenten heeft De Rijscholen Concurrent speciale cursussen met nog meer voordeel. Wil je liever eerst van onze kwaliteit overtuigd worden, dan kan dat natuurlijk ook. Als voordeligste rijschool voor Den Haag en omstreken bieden wij je de mogelijkheid om een uiterst scherp geprijsde proefles van 100 minuten aan te vragen. Overigens duren onze reguliere rijlessen 45 minuten.

Rijschool Den Haag: lessen vanaf je zestiende

In Nederland mag je op je zestiende verjaardag beginnen met het volgen van theorielessen. Vanzelfsprekend kun je ook bij De Rijscholen Concurrent vanaf deze leeftijd terecht. Onze autorijschool in Den Haag biedt de mogelijkheid om de theoriecursus online te volgen, maar wij beschikken ook over een modern theorielokaal op ons hoofdkantoor in Rotterdam. De online cursus is bestemd voor het auto-, bromfiets en motorrijbewijs en bestaat uit een twee maanden durend lesprogramma. Hiervoor zijn geen theorieboeken vereist, terwijl je bovendien helemaal je eigen tempo kunt aanhouden. De theorielessen die wij op locatie aanbieden richten zich alleen op het autorijbewijs en vinden altijd plaats op een zaterdag. Het theoriecertificaat is na je examen anderhalf jaar geldig, wat voor de meeste mensen voldoende is om het rijexamen te kunnen aanvragen. Vanaf zestien jaar en zes maanden mag je de eerste rijlessen volgen, terwijl je voor het praktijkexamen minstens zeventien jaar moet zijn.

Vandaag inschrijven bij De Rijscholen Concurrent in Den Haag

Ben je oud genoeg om met praktijklessen te beginnen en zoek je een betaalbare rijschool in Den Haag? Neem dan contact op met De Rijscholen Concurrent. Goedkopere autorijlessen dan bij ons vind je vrijwel nergens anders in Zuid-Holland. Bovendien hebben wij flexibele instructeurs, zodat wij onze lessen ook ‘s avonds en in het weekend kunnen aanbieden zonder dat je daar extra voor moet betalen. Het hoge slagingspercentage en de vele tevreden klanten die wij hebben opgeleid tot uitstekende automobilisten onderstrepen onze succesvolle aanpak.

Wacht niet langer. Meld je nu aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.