Rijschool Dordrecht; beste ervaren rijschool

Zoek jij de beste ervaren rijschool Dordrecht? Zo eentje die kwalitatief hoogwaardige rijlessen verzorgt tegen een aantrekkelijk tarief? Stop met zoeken: De Rijscholen Concurrent staat bekend als de beste rijschool Dordrecht en omstreken. Vele kandidaten gingen jou voor. En met succes! Zij hebben zich in kort tijdsbestek ontwikkeld tot uiterst bekwame autobestuurders.

Proefles rijschool Dordrecht

Uniek aan De Rijscholen Concurrent is dat je bij ons een extra lange proefles kunt afnemen. Geheel vrijblijvend! Zo’n proefles duurt maar liefst 100 minuten. Als je nog geen rijervaring hebt, dan is deze les bedoeld als een kennismaking met de manier waarop wij rijlessen in Dordrecht verzorgen. Heb je al rijervaring? Dan heeft de proefles meer de functie van een intake. Zo krijgen we een goed beeld van jouw vaardigheden. Na de les brengen we een advies uit voor een passend pakket aan rijlessen.

 

Aantrekkelijke rijles pakketten Rijschool Dordrecht

Vooropgesteld, De Rijscholen Concurrent hanteert uiterst aantrekkelijke lestarieven. Vanwege de omvang van onze organisatie kunnen wij bijzonder efficiënt te werk gaan. Dat voordeel geven we graag aan jou! Het wordt nog aantrekkelijker als je kiest voor een lespakket. Geheel afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden stel je een eigen pakket samen. Je kunt ervoor kiezen om dit aan te vullen met je theorie-examen. Verder moet je weten dat wij als beste en goedkoopste rijschool van Dordrecht een speciaal pakket voor studenten hebben samengesteld.

Vaste instructeur in vaste auto

Als geen ander begrijpen wij van De Rijscholen Concurrent – de beste ervaren rijschool Dordrecht en omstreken – hoe belangrijk het is om rijles te krijgen van een vaste instructeur. Deze begeleidt jou van de eerste rijles naar het rijexamen. Goed om te weten is dat alle bij ons aangesloten rijinstructeurs in het bezit zijn van de juiste papieren. Zij zijn rijksgecertificeerd en voldoen aan de bepalingen van de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. Verder kun je ervan uitgaan dat je mag rijden in een vaste lesauto. Wel zo fijn!

Autorijles ook ’s avonds en in het weekend in Dordrecht

Bij De Rijscholen Concurrent kun je autolessen volgen waar en wanneer jij maar wilt. Dat betekent dat je bij ons ook ’s avonds kunt lessen. En in het weekend. Ideaal als je op school zit of werkt! Aan het volgen van rijlessen in Dordrecht gedurende de avonduren en/of in het weekend zijn geen meerkosten verbonden. Verder zijn wij – van rijschool Dordrecht – heel flexibel in waar we je moeten ophalen. Misschien wil je op een ander adres worden afgezet. Dat kan ook.

Afspraak met autorijschool Dordrecht

Kun jij niet wachten om te beginnen met rijlessen? We kunnen ons er alles bij voorstellen. Onze administratief medewerkers staan jou graag te woord. Samen plannen we jouw eerste rijles in. Goed om te weten is dat je bij ons ook een pakket rijlessen kunt afnemen. Wil je ook theorielessen volgen bij De Rijscholen Concurrent? Dat kan! Onze rijschool in Dordrecht beschikt over een professioneel leslokaal. Ervaren instructeurs loodsen je door de lesstof heen. Bel of mail ons vandaag nog voor het maken van een afspraak. Voor je het weet, rijd jij in een echte auto!

Vraag een vrijblijvend proefles aan