Kies voor een vrijblijvend proefles voor slechts € 35,- / 100 min.

Ervaar zelf waarom duizenden tevreden klanten kozen voor Rijschool Zoetermeer. 

Rijschool Zoetermeer; best ervaren rijschool

Als je op zoek bent naar de best ervaren rijschool Zoetermeer, dan zijn er verschillende zaken waar je op let. De prijs is er eentje, maar het succespercentage van de rijschool op het gebied van geslaagde kandidaten is ook zeer belangrijk. De Rijscholen Concurrent is actief als autorijschool rondom Zoetermeer en heeft een hoog slagingspercentage bij het CBR. Dit is geen toeval: er wordt hard gewerkt aan de kwaliteit van de rijlessen en de ervaren instructeurs proberen dagelijks net dat beetje meer te leveren dan een andere rijschool in Zoetermeer.

Meest aantrekkelijke rijschool van Zoetermeer

Wie op zoek is naar Rijschool Zoetermeer kan niet om De Rijscholen Concurrent heen. Als een van de grootste aanbieders van autorijlessen in Zuid-Holland zijn wij in staat om de beste kwaliteit rijlessen te leveren tegen een zeer scherp tarief. Je zult niet eenvoudig een autorijschool rond Zoetermeer vinden met scherpere aanbiedingen. Studenten komen zelfs in aanmerking voor aantrekkelijke studentenpakketten; dit pakket mag je dan ook nog per les betalen. Welke Rijschool Zoetermeer biedt dit nou nog meer? De scherpe prijzen doen vanzelfsprekend niets af aan de kwaliteit en je krijgt les in moderne auto’s die zeer goed onderhouden worden.

 

Flexibele mogelijkheden

Zoek je rijlessen in Zoetermeer, maar heb je nogal haast met het halen van je rijbewijs? Volg dan bij ons een spoedcursus zonder dat je een toeslag betaalt op de prijs van de lessen. Ook is het mogelijk om in de avonduren of in het weekend rijles te volgen. Ook hiervoor betaal je niet extra. De Rijscholen Concurrent werkt met vaste instructeurs. Bovendien kun je vanuit de autorijschool in Zoetermeer terecht bij een eigen theorielokaal in Rotterdam voor een goede theoriecursus om snel je theoriecertificaat te halen.

Proefles

Ben je op zoek naar goede rijlessen in of rond Zoetermeer en hebben we je kunnen overtuigen van De Rijscholen Concurrent? Neem dan contact op voor een proefles of schrijf je meteen in voor rijlessen. Een geheel vrijblijvende proefles duurt maar liefst 90 minuten en kost slechts 35 euro. Ruim voldoende om een indruk te krijgen van de manier van lesgeven die De Rijscholen Concurrent zo populair maakt. Zoek je toevallig een rijschool buiten Zoetermeer, kijk dan even in het overzicht waar De Rijscholen Concurrent nog meer actief is.

Schrijf je in voor een vrijblijvend proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.