Rijschool Maasland

De weg naar je rijbewijs is binnen handbereik.

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij De Rijscholen Concurrent, dé rijschool van Rotterdam en omstreken.

Hier ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige rijlessen – verzorgd door uiterst professionele rijinstructeurs – tegen lage tarieven. Natuurlijk mag je rijden in één van onze nieuwe, goed onderhouden lesauto’s.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 48,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 29,00/50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Rijschool Maasland valt onder Rijschool Rotterdam

Rijles volg je natuurlijk bij Rijschool Maasland. Om de kwaliteit te waarborgen en ervoor te zorgen dat je alles uit je rijles Maasland haalt, spreken onze instructeurs bij voorkeur met je af in Rotterdam, Schiedam of Vlaardingen. Voor je rijopleiding is het van belang om zo veel mogelijk de rijlessen te volgen in de regio waar het praktijkexamen plaatsvindt. Kandidaten uit Maasland doen praktijkexamen in Rotterdam Noord. Als de instructeur je moet ophalen en afzetten in Maasland kost het jou veel lestijd -en dan nog niet te spreken over de spitsuren-. Hierdoor blijft er minder tijd van je autorijles Maasland over voor de diepere inhoud van je lessenplan. En dat willen wij voorkomen!

Je hebt rijles Maasland van een vaste instructeur. Heb je een drukke baan waardoor lessen overdag moeilijk wordt? Geen probleem je kan bij ons ook de lessen volgen in de avond of in het weekend. Hiervoor betaal je niets extra’s! Ook ben je bij Rijschool Maasland op het juiste adres als het gaat om autorijles met faalangst of autorijles bij een vrouwelijke instructeur. Je lest overigens altijd in goedverzorgde, nieuwe modellen lesauto’s.

Meld je aan voor een proefles Maasland. En krijg advies over de minimum aantal autorijlessen dat je nodig hebt. Bij Rijschool Maasland kan je kiezen uit verschillende lespakketten. Zo zal er altijd een pakket zijn dat bij jouw past. En naast de vaste lespakketten hebben wij met regelmaat leuke acties lopen. Deze mag je combineren met je pakket. Hierdoor maak je optimaal gebruik van lessenkorting!

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 806 beoordelingen