Rijschool Maassluis

De weg naar je rijbewijs is binnen handbereik.

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij De Rijscholen Concurrent, rijschool Maassluis.

Bij rijschool Maassluis ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige rijlessen – verzorgd door uiterst professionele rijinstructeurs – tegen lage tarieven. Natuurlijk mag je rijden in één van onze nieuwe, goed onderhouden lesauto’s.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 35,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 26,-/ 50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Kies voor rijschool Maassluis!

Woon je in Maassluis, kies voor Rijschool Maassluis. Onze instructeurs komen je thuis ophalen en weer afzetten. Wil je liever op een ander adres opgehaald en afgezet worden, bijvoorbeeld op school? Dat is ook mogelijk bij Rijschool Maassluis. Je ontvangt rijles in Maassluis van een vakkundig rijinstructeur. De 50 minuten durende autorijlessen worden het liefst in blokuren gehanteerd.

En natuurlijk tegen scherpe lesprijzen. Ben je student dan kan je nog eens extra profiteren van lessenkorting. En wil je een rijles pakket liever per les betalen? Ook daar doen wij niet moeilijk over.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 606 beoordelingen
Rijschool Rotterdam De Rijscholen Concurrent

Goed & Goedkoop rijles bij rijschool Maassluis

Jazeker, Goed & Goedkoop. Rijschool Maassluis is al ruim 18 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken. Onze rijschool staat bekend om haar concurrerende prijzen en daarnaast zorgen wij er voor dat onze instructeurs altijd op de hoogte zijn van de nieuwe manier van lesgeven en op de hoogte zijn van de nieuwste regel- en wetgeving.

Bij ons krijg je autorijles van een ervaren rij-instructeur. Je rijlessen worden gegeven in goed onderhouden lesauto’s. En daarnaast hebben wij een team voor klantensupport die je snel en efficiënt van dienst is. Onze cursisten staan centraal, en wij streven er naar om aan ieders wensen te voldoen. Wil jij het liefst rijden bij een vrouwelijke instructeur of kies je voor autorijlessen in de avonduren, weekend? Of heb je andere wensen, laat het ons weten!