Rijschool Moerkapelle

De weg naar je rijbewijs is binnen handbereik.

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij De Rijscholen Concurrent, rijschool Moerkapelle.

Bij rijschool Moerkapelle ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige rijlessen – verzorgd door uiterst professionele rijinstructeurs – tegen lage tarieven. Natuurlijk mag je rijden in één van onze nieuwe, goed onderhouden lesauto’s.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 35,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 26,-/ 50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Rijschool Moerkapelle Rotterdams rijschool

Rijschool Moerkapelle is een Rotterdams rijschool. Onze lesprijzen zijn gebaseerd op de concurrerende rijscholen in Rotterdam. En jij profiteert hiervan! Rijschool Moerkapelle biedt jou namelijk kwalitatieve rijopleidingen tegen bodemprijs! Je wordt door je vaste instructeur thuis opgehaald en weer afgezet. Als je liever vanuit school of werk wilt gaan rijden, dan kan dat natuurlijk ook in overleg met je rij-instructeur.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 606 beoordelingen
Rijschool Rotterdam De Rijscholen Concurrent

Praktijkexamen voor rijschool Moerkapelle

Je praktijkexamen doe je in Rotterdam. Je zult dus ook tijdens je autorijlessen voornamelijk in Rotterdam gaan rijden om de examenroutes zo goed mogelijk te herkennen. Het Nederlandse verkeer wordt met de dag drukker.

Het spreekt dan ook voor zich dat de manier van rijden en manier van lesgeven hierdoor ook veranderd met de tijd. Van je rij-instructeur mag je verwachten dat hij ervaren is, en met regelmaat trainingen volgt om zijn niveau van lesgeven te verbeteren.