Rijschool Spijkenisse

De weg naar je rijbewijs Spijkenisse is binnen handbereik.

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij Rijschool Spijkenisse, De Rijscholen Concurrent,.

Bij rijschool Spijkenisse ben je verzekerd van  autorijlessen van hoog kwaliteti – verzorgd door ervaren rijinstructeurs – tegen scherpe lestarieven. Natuurlijk mag je rijden in één van onze nieuwe modellen, goed onderhouden lesauto’s.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 48,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 29,00/50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Rijschool Spijkenisse, de beste rijschool

Zoek jij een voordelig Rijschool Spijkenisse, dan moet je bij De Rijscholen Concurrent zijn. De Rijscholen Concurrent heeft de meest betaalbare lestarieven van Zuid-Holland en biedt daarbij de hoogst mogelijke kwaliteit om veilig en zelfverzekerd te leren autorijden. Met het alsmaar drukker wordende verkeer in Nederland is het namelijk van groot belang dat beginnende automobilisten na het behalen van hun rijbewijs goed voorbereid de weg op gaan. Daarom beschikt Rijschool Spijkenisse over ervaren instructeurs die deskundig, geduldig en vriendelijk zijn. Overigens kun je bij De Rijscholen Concurrent ook motorrijlessen volgen.

Theoriecursus, rijles en praktijkexamen in Spijkenisse

Om je voordelig en op maat van dienst te zijn, vind je in het overzicht van autorijlessen op onze website meerdere aanbiedingen. We hebben aantrekkelijk geprijsde lespakketten bestaande uit 14, 24 of 30 lessen, inclusief het praktijkexamen bij het CBR. Mocht je meer tijd willen nemen voor je autorijbewijs, dan is er ook nog een interessant totaalpakket met 40 autorijlessen, een theoriecursus via internet, een tussentijdse CBR-toets en het CBR-praktijkexamen. Als je al wat ervaring hebt opgedaan met rijden onder leiding van een coach kun je zelf misschien inschatten hoeveel lessen je bij Rijschool Spijkenisse denkt nodig te hebben. Anders biedt een proefles daarbij wellicht uitkomst.

Naast goedkope rijlessen voor diverse voertuigen kun je bij De Rijscholen Concurrent ook meerdere ondersteunende cursussen en toetsen volgen. Zo is er de mogelijkheid voor een theoriecursus en voor een losse tussentijdse CBR- of BNOR-toets.

Rijschool Spijkenisse: vaste lesauto en vaste instructeur

De Rijscholen Concurrent is een omvangrijke organisatie met medewerkers door heel Zuid-Holland. Desondanks zal je tijdens je rijlessen in Spijkenisse altijd kunnen rekenen op een vaste instructeur en gebruik je in principe ook steeds dezelfde lesauto. Dit is wel zo prettig, zeker omdat de rijinstructeur dan weet aan welke punten misschien nog wat extra aandacht moet worden besteed, en je vorderingen in de gaten kan houden. Alle instructeurs die bij De Rijscholen Concurrent werken zijn rijksgecertificeerd volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen (WMR). Vanzelfsprekend krijgen zij regelmatig een nascholingscursus om 100% up-to-date te blijven. Zodoende kun je als cursist optimaal profiteren van hun uitgebreide kennis, inzicht en deskundigheid.

Je krijgt bij Rijschool Spijkenisse autorijles in een goed onderhouden auto van een recent bouwjaar. In ons leswagenpark hebben wij onder meer auto’s als Seat Ibiza, Seat Leon, Toyota Corolla, VW Golf en VW Polo.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 806 beoordelingen