Rijschool Spijkenisse

De weg naar je rijbewijs Spijkenisse is binnen handbereik.

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij Rijschool Spijkenisse, De Rijscholen Concurrent,.

Bij rijschool Spijkenisse ben je verzekerd van  autorijlessen van hoog kwaliteti – verzorgd door ervaren rijinstructeurs – tegen scherpe lestarieven. Natuurlijk mag je rijden in één van onze nieuwe modellen, goed onderhouden lesauto’s.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES: Proefles € 45,- en 1e t/m 10e autorijles € 26,- per les”

Zie meer tarieven

Rijschool Spijkenisse, de beste rijschool

Zoek jij een voordelig Rijschool Spijkenisse, dan moet je bij De Rijscholen Concurrent zijn. De Rijscholen Concurrent heeft de meest betaalbare lestarieven van Zuid-Holland en biedt daarbij de hoogst mogelijke kwaliteit om veilig en zelfverzekerd te leren autorijden. Met het alsmaar drukker wordende verkeer in Nederland is het namelijk van groot belang dat beginnende automobilisten na het behalen van hun rijbewijs goed voorbereid de weg op gaan. Daarom beschikt Rijschool Spijkenisse over ervaren instructeurs die deskundig, geduldig en vriendelijk zijn. Overigens kun je bij De Rijscholen Concurrent ook motorrijlessen volgen.

Theoriecursus, rijles en praktijkexamen in Spijkenisse

Om je voordelig en op maat van dienst te zijn, vind je in het overzicht van autorijlessen op onze website meerdere aanbiedingen. We hebben aantrekkelijk geprijsde lespakketten bestaande uit 14, 24 of 30 lessen, inclusief het praktijkexamen bij het CBR. Mocht je meer tijd willen nemen voor je autorijbewijs, dan is er ook nog een interessant totaalpakket met 40 autorijlessen, een theoriecursus via internet, een tussentijdse CBR-toets en het CBR-praktijkexamen. Als je al wat ervaring hebt opgedaan met rijden onder leiding van een coach kun je zelf misschien inschatten hoeveel les