Rijschool Bleiswijk

De weg naar je rijbewijs is binnen handbereik.

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij De Rijscholen Concurrent, rijschool Bleiswijk.

Bij rijschool Bleiswijk ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige autorijlessen – verzorgd door uiterst professionele rijinstructeurs – tegen lage tarieven. Natuurlijk mag je ook rijden bij één vrouwelijke instructeur als je dat wilt.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 35,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 26,-/ 50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Rijschool Bleiswijk: Kwaliteit in Rijvaardigheid!

Rijschool Bleiswijk staat voor Kwaliteit in Rijvaardigheid. Je krijgt rijles in Bleiswijk van de beste rijinstructeurs voor een betaalbaar prijs. Alle instructeurs zijn vakkundig en gedreven in hun vak. Zij zijn dé aangewezen coaches, die jou met plezier begeleiden tot aan het rijbewijs behalen. Rijles Bleiswijk van een mannelijk of juist vrouwelijke instructeur? Of heb je liever autorijles Bleiswijk van een instructeur gespecialiseerd in faalangst? Laat het ons weten! Samen kijken we naar de beste oplossing die bij jou past. En gezien je rijopleiding ook nog eens betaalbaar moet zijn, hanteren wij ook nog eens goedkope rijles prijzen. Zo kan je bij ons kiezen uit vaste lespakketten waarbij je lessenkorting ontvangt. En ben je student, dan kan je ook nog eens kiezen voor een studentenpakket. Ben je een beginner dan kan je het lessenpakket ook nog eens uitbreiden met een 10 lessen actie pakket. Zo maak je optimaal gebruik van lessenkorting! En om het je nog makkelijker te maken, mag je een pakket ook per les betalen.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 606 beoordelingen
Rijschool Rotterdam De Rijscholen Concurrent

Kwaliteit & Goedkoop!

Het wordt steeds drukker op de Nederlandse wegen. Rijschool Bleiswijk vind het  belangrijk dat haar kandidaten veilig, verantwoord en zelfstandig kunnen autorijden. Dit leer je natuurlijk tijdens de rijlessen in Bleiswijk. De rijlessen duren 50 minuten en worden altijd in bloklessen van 100 minuten gegeven. Je kan bij rijschool Bleiswijk autorijles volgen voor maar € 26,- per rijles! Ben je student?

Kies dan uit één van onze voordelige studentenpakketten. Weet je niet hoeveel rijlessen je nodig hebt? Vraag dan een vrijblijvend proefles Bleiswijk aan! Tijdens de proefles auto zal de instructeur je een advies geven van de minimum aantal autorijlessen Bleiswijk dat jij nodig hebt. En welk pakket daar het beste bij past. De autorijlessen worden gegeven van maandag t/m zondag. Zo is het voor een ieder mogelijk om te lessen op de dagen en tijden dat voor jou het beste uit komt.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend proefles aan en maak kennis met de beste rijschool in Bleiswijk!