Rijschool Krimpen aan den IJssel

De weg naar je rijbewijs is binnen handbereik.

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij De Rijscholen Concurrent, rijschool Krimpen aan den IJssel.

Bij rijschool Krimpen aan den IJssel ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige rijlessen – verzorgd door uiterst professionele rijinstructeurs – tegen lage tarieven. Natuurlijk mag je rijden in één van onze nieuwe, goed onderhouden lesauto’s.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 48,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 29,00/50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Rijschool Krimpen aan den IJssel

Ben jij zestien en een half en wilt jij graag starten met je rijbewijs halen? Kom dan eens een proefles volgen bij Rijschool Krimpen aan den IJssel. Je kan bij ons een proefles auto volgen voor maar slechts € 48,- / 100 minuten. De autoproefles is bij ons een echte rijles. Je zult dus direct achter het stuur gaan zitten en beginnen met je eerste rijles.

Rijles Krimpen aan den IJsel

Een proef rijles in Krimpen aan den IJssel geeft jou een beeld van het autorijden. Het geeft je de gelegenheid om kennis te maken met je vaste rijinstructeur. En je vaste lesauto waarin je zult gaan rijden. Daarnaast is het natuurlijk ook bedoeld om te zien hoe het gesteld is met jouw leertempo. Hoe snel pak jij de lesonderdelen op en hoe snel voer jij deze goed uit.

De proefles biedt ook uitkomst voor kandidaten die graag een spoedopleiding willen volgen. Aan de hand van de proefles auto kan de instructeur een passende planning met je maken. De instructeur kan aan de hand van de proefles een advies geven van de nodige rijlessen. En het kostenplaatje hiervan.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 806 beoordelingen