Rijschool Krimpen aan den IJssel

Ben jij zestien en een half en wilt jij graag starten met je rijbewijs halen? Kom dan eens een proefles volgen bij Rijschool Krimpen aan den IJssel. Je kan bij ons een proefles auto volgen voor maar slechts € 35,- / 100 minuten. De autoproefles is bij ons een echte rijles. Je zult dus direct achter het stuur gaan zitten en beginnen met je eerste rijles.

Rijles

Een proef rijles in Krimpen aan den IJssel geeft jou een beeld van het autorijden. Het geeft je de gelegenheid om kennis te maken met je vaste rijinstructeur. En je vaste lesauto waarin je zult gaan rijden. Daarnaast is het natuurlijk ook bedoeld om te zien hoe het gesteld is met jouw leertempo. Hoe snel pak jij de lesonderdelen op en hoe snel voer jij deze goed uit. De proefles biedt ook uitkomst voor kandidaten die graag een spoedopleiding willen volgen. Aan de hand van de proefles auto kan de instructeur een passende planning met je maken. De instructeur kan aan de hand van de proefles een advies geven van de nodige rijlessen. En het kostenplaatje hiervan.

Goedkope autorijlessen

Gelukkig dat je voor de autorijlessen bij Rijschool Krimpen aan den IJssel nog eens voordelig uit zal komen. De autorijlessen bij ons zijn namelijk heel erg voordelig! Je start al met je rijlessen vanaf € 25,- per les. En daarnaast hebben wij voordelige lespakketten waarin je tevens lessenkorting ontvangt. Kan je een lespakket niet in 1 keer betalen, dan betaal je het toch gewoon per les!

Schrijf je in voor een proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.