Rijschool Delft

De weg naar je rijbewijs is binnen handbereik.

Eindelijk is het zover: jij mag je rijbewijs halen! Meld je vandaag nog aan bij De Rijscholen Concurrent, rijschool Delft.

Bij rijschool Delft ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige rijlessen – verzorgd door uiterst professionele rijinstructeurs – tegen lage tarieven. Natuurlijk mag je rijden in één van onze nieuwe, goed onderhouden lesauto’s.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

“AUTORIJLES ACTIES schakelauto: Proefles € 48,-/100 minuten en 1e t/m 10e autorijles € 29,00/50 minuten.”

Zie meer rijles acties

Rijschool Delft; de beste rijschool

Ben jij op zoek naar een goede en betrouwbare Rijschool Delft? Kies dan meteen voor De Rijscholen Concurrent! Deze rijschool uit Delft is namelijk de beste Rijschool Delft. Rijschool Delft heeft wat jij nodig hebt om snel en probleemloos het rijbewijs te behalen. Onder begeleiding van vakbekwame en ruim ervaren instructeurs kun je bij deze moderne rijschool zowel de theorie- als de praktijklessen volgen. De autorijlessen worden altijd gegeven op een vriendelijke, ontspannen en vakbekwame manier! Bij de beste rijschool in Delft word je opgeleid tot een verantwoordelijke automobilist die vol vertrouwen kan deelnemen aan het hedendaagse verkeer. De Rijscholen Concurrent is rijksgecertificeerd door het WRM voor het geven van rijlessen.

Een geslaagde rijopleiding bij rijschool Delft

De bekwame en goed opgeleide instructeurs van rijschool Delft zijn vriendelijk, geduldig en zeer gemotiveerd. Ze volgen regelmatig nascholingscursussen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe aanpassingen in de Nederlandse Verkeerswetgeving en Verkeersregels. De rijinstructeurs doen er gewoon alles aan om jou snel vertrouwd te maken met de lesauto. Zo profiteer je volop van hun vakkennis en professionaliteit. Door de instructeurs van rijschool Delft word je met zo weinig mogelijk autorijlessen perfect voorbereid op het praktijkexamen.

Ook voor theorielessen naar rijschool Delft

Het theorie-examen is een essentieel onderdeel van de totale rijopleiding. De Rijscholen Concurrent biedt diverse mogelijkheden om de theorie voor personenauto en motor succesvol te leren. Of je nu op je eigen pc de theorielessen wilt volgen, of klassikaal bij Rijschool Rotterdam aan de slag wilt, in beide gevallen is het een uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen. Je kunt ook kiezen voor de eendaagse theoriecursus die op zaterdagen in Rotterdam wordt gegeven. Dan kun je de week erna al deelnemen aan het CBR theorie-examen. Alle theorieboeken of cd-roms zijn te koop bij je rijinstructeur of het kantoor in Rotterdam.

Hoeveel rijlessen heb jij nodig?

Bij De Rijscholen Concurrent kun je gebruikmaken van een proefles. De rijinstructeur zal tijdens deze eerste rijles een schatting geven van het aantal autorijlessen dat je nodig hebt. Je mag de proefles ook overslaan en direct beginnen met een van de lespakketten. De autorijlessen duren 50 minuten en worden steeds gehanteerd in blokuren van 100 minuten. Jouw vorderingen worden door de instructeur van de rijschool uit Delft genoteerd op een instructiekaart. Zo krijg je een helder beeld van de vooruitgang. Ieder lespakket is tevens te volgen als een spoedopleiding en hiervoor betaal je hetzelfde tarief!

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Rijschool contactgegevens

Stuur direct een bericht
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 806 beoordelingen