Je rijbewijs in 2016 behalen? Boek snel je rijles in!

  • Scherpe prijzen
  • Geen wachttijd
  • Ook vrouwelijke instructeurs
  • Faalangst gespecialiseerd
  • Gespreide betaling mogelijk
  • Rijksgecertificeerde instructeurs
  • Ophalen vanuit huis, school, werk
  • Rijles van ma. t/m za. + avonduren
  • Goed onderhouden lesauto’s

Onze rij-instructeurs hebben veel passie voor hun beroep. Jij zal dat merken aan hun vakkundigheid. Met hun hulp en jouw inzet zal ook jij binnenkort je rijbewijs in the pocket hebben.

Je kan bij Rijschool Concurrent kiezen uit verschillende lespakketten. Een lespakket bestaat uit een aantal rijlessen tegen een goedkoper tarief, en een praktijkexamen CBR. Sommige pakketten hebben daarnaast ook nog een tussentijdsetoets en een online theoriecursus. Ieder pakket kan je uitbreiden met extra diensten zoals bijvoorbeeld met extra rijlessen,  theorie-examen of een tussentijdsetoets. Je mag een pakket per rijles betalen of in termijnen.

Nadat je jezelf hebt ingeschreven zal één van onze rij-instructeurs je binnen 24 uur bellen. Je rijles word gegeven door een vaste instructeur en je lest in een vaste lesauto. Een rijles duurt 50 minuten, welke altijd gegeven worden in blokuren van 100 minuten ( je lest 2 autorijlessen achter elkaar). Deze methode zorgt ervoor dat de beheersing van de rijprocedure vlot verloopt. De kans op een terugval zal ook veel kleiner zijn. De vorderingen worden door de instructeur genoteerd in jouw persoonlijke instructiekaart.

Als je woont binnen onze regio, dan wordt je van huis opgehaald en weer afgezet. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om op een ander afspreekpunt opgehaald en/of afgezet te worden, bijv. op school of op het werk. De rijlessen worden gegeven van maandag t/m zaterdag. De lestijden variëren van 8.00 – 22.00 uur. Na ieder rijles worden de afspraken voor de volgend week ingeboekt. Zo kan je lessen op de dagen en tijden wanneer het jou uitkomt.

neem ook eens een kijkje op:


ACTIES

Autorijlessen

 

Proefles € 30,- / 100 min.

1e t/m 10e les € 20,- / 50 min.

 Kwalitatieve rijopleiding tegen een scherpe prijs. Bekijk onze lespakketten en losse lesprijzen.

Meld je hieronder aan voor een vrijblijvend proefles! Bellen mag natuurlijk ook op 010 - 437 25 77.

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.

Mijn rijinstructeur was een hele aardige man die mij goed wist te vertellen wat er bij het autorijden moet gebeuren. Hij reed in een hele nette en fijne les auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en ik had precies genoeg lessen om het voertuig 100% te beheersen. Ik zal jullie deze instructeur zeker aanbevelen. Bedankt Royke!!

rijscholen
Jimi koppelle, Nieuwerkerk aan den IJssel

De plek voor goede en goedkope rijlessen

rijscholen
Anoniem

Ik heb een goede ervaring met deze rijschool, kreeg goed les en de sfeer in de auto was altijd goed. De mensen die ik deze rijschool heb aanbevolen, zijn ook tevreden.

rijschool rotterdam
Cheryl

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Han is een prima instructeur die altijd gezellig een praatje maakt in de auto. Goede rijschool voor een mooie prijs (tov andere rijscholen)!

rijscholen
Anoniem